PressCenter REDUCERI de pân? la 33% in luna iunie in magazinul THEjeweller by Giulia REDUCERI de pân? la 33% in luna iunie in magazinul THEjeweller by Giulia

Magazinul de bijuterii ?i decora?iuni handmade cu distribu?ie online THEjeweller by Giulia face reduceri de pân? la 33% în luna iunie. Produsele la pre? redus se g?sesc în sec?iunea special dedicat? a magazinului online THEjeweller by Giulia: http://www.breslo.ro/Shop/Giulia/REDUCERILE-lunii-iunie_39509 Reducerile sunt valabile pân? la ultima or? a ultimei zile din luna iunie, în limita stocului disponibil. Aten?ie! Produsele al c?rui pre? a fost redus sunt unicat. Prin urmare, stocul este limitat. Despre THEjeweller by Giulia THEjeweller by Giulia se dore?te a deveni un nume reprezentativ în pia?a de handmade. Bijuteriile THEjeweller sunt destinate exclusiv femeilor rafinate, care doresc s? fie unice prin accesoriile pe care le poart?. Sunt produsul unor idei extravagante, a multor ore de munc?, folosind materiale de calitate superioar?.

Suntem siguri c? doamnele sau domni?oarele care vor alege produsele THEjeweller vor aprecia atât calitatea materialelor folosite, cât ?i calitatea manufacturii. Oferta THEjeweller s-a îmbog??it cu decora?iuni ?i mobilier, toate realizate manual în România, folosind tehnici de pictur?, découpage ?i antichizare pentru a crea obiecte deosebite, unicat sau în serie foarte mic?, obiecte care reprezint? cadoul perfect pentru persoanele deosebite din via?a dumneavoastr?. În plus, la noi fiecare client este special.

De aceea, multe dintre crea?iile noastre sunt realizate la comand? pentru clien?ii no?tri. Noi credem în alternativa obiectului unic, în alternativa cadoului personalizat, care creeaz? emo?ie. Credem în puterea surprizei pl?cute. V? invit?m s? ne cunoa?te?i mai bine:

Blog: www.THEjeweller.ro

Magazin online: http://www.breslo.ro/Shop/giulia

Telefon: 0747533887 Fax: 0369816127

E-mail: thejeweller@ymail.com

Yahoo! Messenger: THEjeweller@ymail.com

Facebook: Giulia's Jewellery, THEjeweller by Giulia

Twitter: www.twitter.com/GiuliaJewelry

fashion moda beauty magazin the jeweller THEjeweller by Giulia reduceri

« Articol precedent: Vernisajul expozitiei Mentors, semnata de Lea Rasovszky - la Anca Poterasu Gallery Articol urmator: Pretul diamantelor creste, sunt investitia perfecta – diamantar profesionist »