PressCenter Remodeleaza-ti silueta in fiecare moment cu Aloe Slim Day & Night Remodeleaza-ti silueta in fiecare moment cu Aloe Slim Day & Night

Iata ca in sfarșit a venit sezonul cald, in care dam la o parte cizmele și paltoanele și scoatem la inaintare balerinii și pantofii cu toc. Și pentru ca trebuie sa-i asortam cu un trup sanatos și zvelt, primavara aceasta iti propunem sa renunti la dietele draconice cu efect de yoyo și sa optezi pentru kilograme pierdute cu ajutorul Aloe Slim Day & Night, un pachet complet care iti remodeleaza silueta 24 din 24 de ore.

Formula de slabit Aloe Slim Day & Night este bazata pe ingrediente active naturale și extracte din plante combinate cu beneficul gel de Aloe Vera, elixirul tineretii dupa cum mai este cunoscut. Unicitatea și inovatia produsului este datorata substantelor active prezente, al caror efect se manifesta pe parcursul a 24 de ore prin stimularea metabolismului și eliberarea energiei pe timpul zilei, atunci cand suntem suprasolicitati de activitatile zilnice; iar in timpul noptii prin utilizarea energiei rezultate in urma arderii grasimilor din tesutul adipos și regenerea celulelor corpului.

"In Romania unul din patru romani este obez, iar fiecare al doilea roman este supraponderal, potrivit Institutului Roman de Diabet, Nutritie și Boli Infectioase. Obezitatea este o stare care se auto-intretine, perpetuand și agravand cauzele. Pentru a intrerupe acest cerc vicios, cercetatorii de la Zuccari, renumita companie italiana au creat aceste doua remedii naturale care ajuta organismul sa-și revina la starea sa normala de greutate și functionare, fara a-l stresa sau a-l supune unor tratamente drastice, a explicat dr. Ruxandra Constantina, medic de familie, cu competente in apifitoterapie, reprezentant Euronet, importator exclusiv pentru produsele Zuccari.

Aloe Slim Day asigura o maxima eficienta si o modalitate naturala de slabire prin inhibarea absorbtiei si formarii depozitelor de grasimi in organism, stimuleaza procesele de ardere a grasimilor, crescand nivelul energetic al organismului, il echilibreaza emotional si combate bulimia pe fond de stres. Substantele active continute sunt Aloe Vera, Xellex, Satiereal, Chitosan, Cassia Nomame, Rhodiola Rosea, Picolinat de Crom, Vitamine B1, B6 .

Aloe Slim Night este un remediu natural care previne efectele negative ale stresului, fiind alcatuit dupa o formula unica, ce permite mentinerea valorilor normale ale cortizolului (hormonul de stres), scade apetitul si consumul de dulciuri. De asemenea stimuleaza secretia hormonului somatotrop, un hormon de crestere, care la adult are un rol important in activitatile metabolice, fiind secretat pe timpul noptii, cand stimuleaza arderea grasimilor si producerea de energie necesara pentru cresterea si reinoirea tesuturilor. Contine: Aloe Vera, Citrin-K, Ficusphen, Teanina, Colagen Hidrolizat, Picolinat de Crom, Vitamine B1, B6.

Este suficienta administrarea zilnica a 25 ml Aloe Slim Day inainte de masa principala (fie ca este micul dejun sau pranzul) și alte 25 ml Aloe Slim Night inainte de culcare. Cele doua flacoane Aloe Slim Day & Night asigura necesarul pentru 20 de zile, iar pentru ca metabolismul sa se obișnuiasca cu noul ritm sunt recomandate cel putin 2 luni de administrare. Pretul recomandat pentru cele doua flacoane este de 199 lei și se pot gasi in reteaua Plafar și farmaciile Dona.

Despre EURO NET
EURO NET este parte a unei companii multinationale care distribuie produse naturiste și suplimente nutritive destinate sanatatii și bunastarii organismului, obtinute cu tehnologii avansate și la standarde europene de calitate. EURO NET este unic distribuitor al produselor Zuccari, companie italiana cunoscuta pentru produsele premium in domeniul sanatatii și cosmeticii. Pentru mai multe detalii despre Aloe Slim Day & Night vizitati www.aloeslim.ro

« Articol precedent: Tratament estetic complet al buzelor, la Egoist Wellness! Articol urmator: Elena Perseil prezinta la Bucuresti colectia Laguna »