PressCenter Respiratia fresh, un must have al oricarui sezon! Respiratia fresh, un must have al oricarui sezon!
Suntem mereu cu ochii prin revistele de moda. Nu ratam nicio colectie noua. In fiecare sezon avem ACEA piesa de rezistenta, care nu trebuie sa lipseasca din dulapul unei fashioniste.

Sunt insa unele "accesorii" care nu se vor demoda niciodata! O respiratie proaspata, "sortata" unei tinute cu personalitate, va fi mereu apreciata de oamenii cu care intri in contact.

Cum majoritatea dintre noi alearga cat e ziua de lunga, apa de gura se poate dovedi a fi un aliat de nadejde in lupta cu respiratia urat mirositoare. Purtati mereu cu voi o sticla Listerine, un produs cu o traditie de peste 100 de ani pe piata internationala, renumit pentru eficacitatea sa! Folosit-o de cate ori simtiti nevoia sa va improspatati. Pe langa faptul ca veti avea o respiratie fresh de durata, Listerine va elimina peste 99,9%1 din bacteriile aflate in cavitatea bucala.

Acum puteti respire usurate. Listerine e de partea voastra.
 

 


respiratie fresh respiratie must have listerine
 


« Articol precedent: Dans ºi distracþie pentru cei mici, la prima întâlnire a Bãneasa Kids Club ! Articol urmator: Cursurile DallesGo! isi muta locatia la Palatul Universul. Din 20 iunie incep inscrierile pentru a treia serie de cursuri profesionale »