PressCenter Retrospectiva celor mai frumoase proiecte din 2011 ale Studio Insign, prezentate de Galeriile Noblesse Retrospectiva celor mai frumoase proiecte din 2011 ale Studio Insign, prezentate de Galeriile Noblesse
Dupa un an de implicare constanta in proiecte importante de sustinere a tinerilor designeri si nu numai, Galeriile Noblesse privesc cu incredere si optimism noul an. Pe langa seria de evenimente la care va continua sa participe in calitate de parteneri, in 2012 Galeriile Noblesse isi propune sa investeasca in tinerele talente prin dezvoltarea unor noi proiecte care sa se ridice la asteptarile celor pasionati de arta. Nu ii va uita insa nici pe profesionistii in domeniu, carora le va oferi atat sprijinul, cat si inspiratia si motivatia de care au nevoie.
Galeriile Noblesse reprezinta un brand ce s-a impus pe piata produselor de lux in 2011 prin evenimentele si proiectele sale, reusind sa se diferentieze de ceilalti competitori prin concursurile si interviurile realizate, dar mai ales prin calitatea, profesionalitatea si diversitatea serviciilor oferite. Indiferent de provocarea lansata, fie ca este vorba de apartamente, case, hoteluri, restaurante, cafenele, cluburi, spatii publice, propunerile oferite sunt dintre cele mai inedite si valoroase, atat pe stil clasic, cat si modern. Galeriile Noblesse ofera o gama variata de produse, orice stil, de la cel
modern, minimalist cu linii drepte si indraznete, la cel clasic, calduros, art deco sau de arta contemporana. Astfel, prin conceptul de "CREATEUR D'AMBIENCE", Galeriile Noblesse se identifica ca un brand unic prin excelenta.
In categoria celor mai frumoase realizari, de un real succes a fost colaborarea cu Artmark, prin intermediul careia tineri arhitecti au fost premiati pentru reusitele lor. De asemenea, lansarea produsului "4femina" in cadrul showroom-ului Galeriilor Noblesse reprezinta si el un eveniment important al anului 2011, care s-a bucurat de un real succes. Merita amintite si cateva dintre cele mai importante randari ale studio-ului Insign by Galeriile Noblesse precum: proiectul pentru apartamente "Just Modern" sau "A stranger in Bucharest", proiectul pentru receptie "Centrul Est European de Cercetare Aplicativa Integrata ", poiectul pentru casa "Hotel Boutique"sau "View af the lake", proiect pentru birou "Business Women" si nu in ultimul rand, proiectul intitulat "Boiserie" reprezentand un spatiu clasic, autentic, cu un decor luxos.

Cand vine vorba de clientii Galeriilor Noblesse, specialistii din domeniul design-ului si oferta variata de mobilier si decoratiuni le asigura acestora cele mai bune solutii in aranjarea spatiilor interioare. Pentru a face posibil acest lucru, consultantii pastreaza o stransa colaborare cu toti clientii, pentru ca alegerea facuta sa fie una conforma cu cele mai inedite dorinte. Gama de produse Galeriile Noblesse include mobilier, perdele, tapet, corpuri de iluminat, decoratiuni, placari de orice tip, reprezentand in total peste 200 de furnizori din Italia, Spania, Franta, Germania, Anglia de la un nivel mediu - inalt la branduri exclusiviste, foarte cunoscute.

Proiectul InSign al Galeriilor Noblesse a reusit in anul 2011 sa premieze excelenta. Atat designeri cunoscuti cat si novici ai meseriei au dat curs provocarii lansate de Galeriile Noblesse de a se intrece in proiectele sale de succes. Castigatorii competitiei au avut parte de o vacanta in Italia unde au vizitat showroom-urile Moroso, Presotto, Smania si ValCucine.
InSign este mai mult decat un simplu proiect. Este o platforma prin care Galeriile Noblesse pune la dispozitie clientilor sai un loc de intalnire virtuala cu cei mai buni designeri. Site-ul http://www.insign.ro poate fi vizitat de toti iubitorii de design interior pentru a vizualiza ultimele colectii din domeniu. Conceptul Store InSign intregeste imaginea Galeriilor Noblesse ce s-a nascut din pasiunea pentru a realiza un spatiu cat mai original, astfel incat importanta detaliilor sa primeze in amenajarea pieselor de mobilier amplasate.

Pentru a fi la curent cu noile proiecte ale Galeriilor Noblesse, dar si cu noile tendinte in designul interior, puteti urmari atat pagina de Facebook a Galeriilor Noblesse sau va puteti abona la newsletter pe site-ul www.galeriilenoblesse.ro
 

 


 


« Articol precedent: ECCO Walk in Style Articol urmator: S-a lansat STYLEBOX. Testeaza cele mai noi produse cosmetice! »