PressCenter Scoala Britanica din Bucuresti Rezultate remarcabile la Testele de Nivel A ale elevilor Scolii Britanice din Bucuresti

Elevii din clasa a 13-a ai Scolii Britanice din Bucuresti (BSB) au inregistrat rezultate remarcabile in aceasta toamna la examenele pentru Testul de Nivel A (A-Level Test), corespondentul britanic al bacalaureatului. Acest lucru a fost reconfirmat inca o data si de gradul ridicat de reusita al elevilor BSB care au fost deja acceptati in universitati si colegii de prestigiu din intreaga lume.

Rezultatele obtinute de elevi reprezinta un nou record al scolii, peste 83% dintre acestia reusind sa fie evaluati in cadrul acestor testari cu note intre A*si B - cele mai bune, potrivit standardelor de notare britanice. Testul de Nivel A la care au participat si elevii din Bucuresti ai BSB este echivalentul britanic al bacalaureatului (romanesc sau international) si este identic cu cel din Marea Britanie. Testul este recunoscut la nivel international, asigurand celor care reusesc sa il treaca accesul in institutii de invatamant superior de top din toata lumea.

In plus, Scoala Britanica din Bucuresti ofera asistenta si indrumare de inalta specialitate elevilor in a gasi, alege si a fi acceptat exact in acele institutii de invatamant superior care li se potrivesc dorintelor, inclinatiilor si aptitudinilor acestora.

In acest an, doi dintre eleviii BSB au obtinut medii exceptionale (de A*A*A* si respectiv A*A*A), acestia alegand sa urmeze mai departe cursurile de inginerie ale prestigioaselor Imperial College si Southampton University. Majoritatea elevilor BSB care au obtinut Testul de Nivel A isi vor continua studiile in Marea Britanie la universitati de top precum Bristol, Manchester si Kings’ College.

“Suntem incantati de faptul ca elevii nostri au primit de-a lungul ultimului an de studiu nenumarate oferte de continuare a studiilor in institutii de invatamant prestigioase din intreaga lume, precum si ca ei au reusit sa obtina si rezultatele academice deosebite care sa le permita sa dea curs acestor invitatii, proband astfel nivelul remarcabil de instructie si sprijinul in cariera viitoare pe care Scoala Britanica din Bucuresti le ofera”, a declarat Jo Puddy-Wells, Directorul Scolii Britanice din Bucuresti.

rezultate remarcabile elevi scoala britanica scoala britanica din bucuresti invatamant superior fashion and beauty

« Articol precedent: Cuptoarele cu microunde Electrolux – gatesti rapid si usor o masa pe placul tuturor Articol urmator: Pe 21 octombrie se lanseaza Naked PR - primul proiect educational de PR specializat »