PressCenter Rozalb de Mura la Stockholm Rozalb de Mura la Stockholm

Zilele acestea lucrurile au mers de minune la Rozalb de Mura, poate anticipand febrilitatea creativa a Stockholmului - orasul grupului de design conceptual Front, al excelentilor creatori de moda Ann-Sophie Back si Carin Wester, locul unde s-a lansat straniul duo al fratilor de la The Knife, populat de ravasitoare coafuri ale pustanilor fashion-victims.

Ne bucuram sa fim unul din numele alese pe spranceana ce vor participa la +46 Trade, Stockholm (www.plus46fashion.se), un eveniment de moda international ce va aduce laolalta cele mai avangardiste label-uri scandinave si o selectie valoroasa de nume internationale cum ar fi Wonhundred, Surface To Air - Paris, Staerk, Umbro by Kim Jones, Provider etc.

De bun augur, primul client oficial al unei piese semnate Rozalb de Mura a fost artistul si curatorul suedez Per Huttner. Reactiile entuziaste ce au venit din tarile nordice au justificat cu atat mai mult prezentarea unei selectii apetisante de piese din noua colectie toamna-iarna 07/08 creata de designerul Olah Gyarfas.

Participarea Rozalb de Mura la +46 Trade a fost posibila si datorita sprijinului acordat de ICR Stockholm.

Rozalb de Mura STORE
Strada Selari nr. 9 - 11, Curtea Sticlarilor, etaj 1, sector 3, Bucuresti (Zona Lipscani)
www.rozalbdemura.ro (disponibil din martie)

« Articol precedent: imbracaminte.ro Articol urmator: Diesel Only the sky is the limit »