PressCenter RUSSIAN PARTY OF THE YEAR -  2 ani de Oksana Salon RUSSIAN PARTY OF THE YEAR - 2 ani de Oksana Salon

Oksana Salon marcheaza 2 ani de la deschidere cu o petrecere in stil autentic rusesc la care sunt invitati vedete, clienti fideli, designeri vestimentari si de accesorii, make-up artisti, fotografi si parteneri, in data de 30 octombrie, incepand cu ora 19.00.
Petrecerea are loc la sediul Oksana Salon din Piata Dorobati, Str Putul lui Zamfir, nr 15, unde nu vor lipsi zakuskis, delicioasele clatite rusesti, ceaiul facut la samovar si vodka.

Toata lumea va dansa kazacioc, caci DJ Wanda va mixa muzica ruseasca, iar Radu Captari va canta. Specialistii salonului vor realiza impletituri unice rusesti iar make-up artistii Make-up Atelier Paris vor crea machiaje speciale in aceeasi tema.

Invitatii vor putea alege dintre 30 de titluri de carte de la Editura Curtea Veche, dedicata femeilor si obiecte de la magazinul rusesc.
Conceptul Oksana Salon este unic in peisajul bucurestean. Povestea salonului se contureaza cu mult timp in urma in Chisinau, cand Oksana Danilisin este cucerita de impletiturile pe care bunica i le facea in copilarie. Gratie bunicii, in fiecare zi, Oksana descoperea un alt model autentic de impletitura ruseasca traditionala. S-a perfectionat alaturi de mama sa, Dna. Liuba, cu vasta experienta in acelasi domeniu si cu care colaboreaza si in prezent la salon. Astfel, deschiderea Oksana Salon a venit natural, din pasiune si din dorinta de a aduce in Bucuresti o parte din Chisinaul sau, un salon care sa ofere servicii complete de infrumusetare.

Impletituri - Oksana Salon


Prin amenajare si profesionistii sai, salonul promoveaza frumosul si starea de bine, punand la dispozitia clientilor servicii de coafor si frizerie, impletituri, cosmetica faciala si corporala, manichiura si pedichiura, modelare corporala, spa si servicii speciale pentru miri si mirese.

www.oksana.ro

Impletituri chic

 

 


fashion beauty fashionandbeauty Oksana Salon petrevere stil stil rusesc impletituri impletituri rusesti salon infrumusetare coafor frizerie cosmetica
 


« Articol precedent: Dream Fresh BB de la Maybelline NY Articol urmator: Volume Million Lashes Excess - L'Oreal Paris »