PressCenter S-a lansat Z00M Magazine!

O noua revista isi face aparitia in peisajul online romanesc! Z00M (cu doi de 0) este o revista digitala care se poate rasfoi pe www.z00m.ro iar primul numar a aparut saptamana trecuta.

"Z00M Magazine arata ca o revista clasica, se poate rasfoi in online si promoveaza fotografia. Cititorii au ocazia sa vada editoriale foto inedite si chiar si nuduri fotografice. Nu vor lipsi nici editorialele din zona fashion sau beauty. Continutul editorial este completat si de un spatiu generos alocat artei.", a declarat Florin Stoica, reprezentant IMAXE.

Pentru primul numar editorialele foto au fost realizate de 6 fotografi Virgil Hritcu, Daniel Ilinca, Bogdan Brasoveanu, Emil Costrut, Serban Gheorghiu si Tom Saint Clair din Franta. Coverul Z00M a fost realizat de fotograful Virgil Hritcu

Z00M Magazine este o revista cu aparitie lunara si se poate accesa atat de pe pc/ laptop cat si de pe tableta sau telefon mobil.
Z00M este o publicatie online editata de IMAXE Romania.

Primul numar Z00M poate fi accesat la www.z00m.ro/1/

 

 


z00m.ro fashion and beauty fashion z00m magazine
 


« Articol precedent: Florin Dobre Men's Collection S/S 2015 „Back to London with 62.2 Meters" Articol urmator: Depresia apare si vara – afla cum se manifesta! »