PressCenter Salamander, un nou brand de fashion in AFI Palace Cotroceni

diversifica mixul de branduri pus la dispozitia clientilor sai.
Vineri, 28 februarie, va fi inaugurat noul magazin Salamander, la etajul 1 din AFI Palace Cotroceni. Cu o suprafata de aproximativ 80 de metri patrati, acest magazin multibrand ofera o gama larga de modele de incaltaminte si genti de o calitate superioara.
„Ne bucuram sa inauguram, la inceput de primavara, un nou magazin care sa imbogateasca oferta de fashion pentru doamnele si domnisoarele care trec pragul AFI Palace Cotroceni. In luna femeii, ne propunem sa dezvoltam combinatia optima de shopping, rasfat si relaxare”, declara Aura Dinu, Director de Marketing, AFI Palace Malls Division.
Produsele de marochinarie disponibile poarta semnaturile unor branduri de renume precum Salamander, Tamaris, Ara, Pour Moi, VA, Otter, Effegi, Flexx sau Caprice. Cu ocazia deschiderii noului magazin, reprezentantii Salamander vor oferi un discount de 20% la o selectie de articole din noua colectie de primavara-vara.
Salamander este un nume care se bucura de un nivel ridicat de popularitate si notorietate la nivel international. Prin valori precum stilul clasic, inconfundabil, si originea de inalta calitate a produselor, Salamander a reusit sa se impuna ca un brand de renume.

Pentru mai multe informatii despre AFI Palace Cotroceni puteti accesa pagina de webmail www.afipalacecotroceni.ro sau pagina oficiala de Facebook AFI Palace Cotroceni.

AFI Palace Cotroceni Salamander brand mall nou magazin magazin salamander

« Articol precedent: CRIME & INVESTIGATION NETWORK® DIFUZEAZA IN PREMIERA “PROFIL DE CRIMINAL IN SERIE” Articol urmator: Tehnologie si inovatie in cadrul workshop-ului integrat de proceduri estetice STB EXPERT DAY 2014 »