PressCenter MDR 10 Sarbatoreste Craciunul cu Sony

Alege sa daruiesti produse Sony pentru a oferi celor dragi momente memorabile! Atunci cand vrei sa le oferi celor dragi un cadou care sa le aduca zambetul pe buze, Sony iti ofera o colectie impresionanta de produse create special sa aduca cea mai frumoasa experienta de divertisment pentru pasionatii de fotografie si imagine, pentru melomani sau pentru cei care iubesc sporturile extreme.

Cyber-shot™ DSC-QX10 si DSC-QX100 – Sony adauga liniei de camera foto doua produse revolutionare care iti imbunatatesc performantele fotografice ale smartphone-ului. Camerele in forma de obiective te ajuta sa impartasesti rapid cu prietenii de pe retelele de socializare imaginile pe care le surprinzi zilnic sau filmele in format HD. Tot ce trebuie sa faci este sa conectezi camera la smartphone, prin Wi-Fi sau NFC, si ai liber la fotografiat. Sony QX10 si QX100 sunt parteneri perfecti pentru noul Sony Xperia Z1 sau pentru orice smartphone cu sistem de operare Android sau iOS.

MDR–10 – Sarbatorile au mai mult farmec pe ritmurile muzicale preferate pe care le asculti la cea mai buna calitate cu noile casti Sony MDR – 10. Cautand cea mai buna experienta audio, inginerii Sony au colaborat cu artistii Danny O’Donoghue, Mark Sheehan si Glen Power din trupa The Script pentru crearea castilor care sunt in top cu preferintele uzicale actuale, ce se bazeaza pe frecvente joase puternice. Castile Sony MDR-10 redau toate detaliile sunetului, pentru o experienta audio de senzatie.

Action Cam HDR-AS30V – Camera video ultra-compacta full HD Sony este partenerul perfect pentru pasionatii de sporturi extreme. De la coborari pe partia de schi, pana la aventuri subacvatice, Sony Action Cam te ajuta sa pastrezi amintirile celor mai frumoase aventuri, exact asa cum le-ai vazut. Portabila, rezistenta la apa pana la adancimi de 60 de metri datorita carcasei, camera vine echipata cu un obiectiv Carl Zeiss cu unghi de 170 de grade, dar si stabilizator optic SteadyShot. Sony Action Cam AS30V dispune de conectivitate Wi-Fi, astfel incat sa poti folosi ecranul smartphone-ului pentru a ajusta setarile sau pentru a stabili unghiul si incadratura corecte. Cu ajutorul accesoriilor, poti atasa camera de casca de schi, de bicicleta, de placa de surf sau chiar pe spatele cainelui tau, atunci cand iesiti impreuna la plimbare.

BRAVIA W9 (40”, 46’’, 55’’) – Sarbatorile petrecute in famielie au mai mut facrmec atunci cand urmaresti filmul preferat pe Sony BRAVIA W9 – o revelatie in culoare, sunet si conexiuni inteligente. Televizoarele Sony BRAVIA cu ecran full-HD ofera imagini bogate in detalii, cu un sunet puternic si conexiune One-touch cu smartphone-ul tau.

Sony Cyber-shot RX10 – Ia cu tine in vacanta de sarbatori noua camera foto Sony Cyber-shot RX10, bridge-ul pentru orice scena fotografica. Camera are un design atractiv pentru amatorii DLSR, iar dotarile tehnice asigura imagini de inalta calitate fara a mai fi nevoie de corpul robust al unei camere sau seturi de obiective diferite. Senzorul tip 1.0 Exmor R CMOS cu iluminare din spate si rezolutie de 20,2 megapixeli efectivi este de patru ori mai mare decat senzorul de imagine al unei camere compacte obisnuite. Obiectivul fix cu lentile Carl Zeiss Vario-Sonnar T* de 24-200mm (echivalent 35 mm) si diafragma F2.8 permite captarea unor imagini de calitate, asigurate de senzorul mare de imagine si de procesorul avansat BIONZ X, de trei ori mai rapid decat la modelele anterioare. Cu o raza de zoom extinsa, de la grandangular la telefoto, acesta devine partenerul perfect pentru fotografiile portret, peisaje, natura, cadre urbane si cele de interior.

Despre Sony:
Sony este producator de top al produselor din tehnologia audio, video, comunicatii ?i informatii, pentru segmentele consumer ?i professional. Sony este recunoscut pentru produsele sale audio – video, precum televizoarele cu LCD de inalta definitie, BRAVIA™, camerele digitale Cyber-shot™, Handycam® camcorder, camerele digitale SLR “α” (pronuntat Alpha), tabletele Sony ?i mp3 player-le Walkman®, la fel ca ?i pentru laptop-urile VAIO™ ?i echipamentele 3D HD profesioniste de difuzare.

Pentru mai multe informatii despre Sony Europe, va rugam vizitati http://www.sony-europe.com. Pentru mai multe informatii despre Sony Corporation, va rugam vizitati http://www.sony.net.

“Sony”, “WALKMAN”, “VAIO”, “Cyber-shot”, “Handycam”, “α”, “Exmor”, “BRAVIA” and “XDCAM”sunt marci inregistrate ale Sony Corporation. Toate celelalte marci sau marci inregistrate sunt proprietatea respectivilor proprietari.

sony craciun sporturi extreme fotografie smartphone fashionandbeauty

« Articol precedent: Step into the freedom of time with Samsung and Molecule F. Mai liber. Mai Creativ. Mai simplu. Mai stilat. Mai urban. Articol urmator: Styling cu fibre »