PressCenter Sase mari sportivi au marcat „Saptamana campionilor” la AFI Palace Cotroceni

Intre 7 si 12 aprilie, AFI Palace Cotroceni a fost gazda „Saptamanii campionilor”, o serie de intalniri intre campionii sportivi ai Romaniei si copiii prezenti in centru comercial. Actiunea organizata de AFI Palace Cotroceni si CSA Steaua Bucuresti in cadrul “Saptamanii Altfel” i-a adus in fata elevilor pe Camelia Potec, Virgil Stanescu, Sandra Izbasa, Alina Dumitru, Vasile Stanga si Ana-Maria Branza.

Timp de sase zile, campionii au facut cunostinta cu copiii, au raspuns la sutele de intrebari primite din partea lor si au impartit autografe. In plus, ei au facut mai multe demonstratii sportive, oferind posibilitatea copiilor de a experimenta sportul zilei si de a castiga premiile puse in joc.

Pe 7 aprilie, Camelia Potec, campioana olimpica la inot, a discutat si a facut zeci de poze cu copiii din AFI Palace Cotroceni. In ziua urmatoare, Virgil Stanescu, presedintele si capitanul echipei de baschet Steaua, a jucat mai multe meciuri cu cei prezenti si le-a vorbit despre ambitie si performanta. Pe 9 aprilie, Sandra Izbasa, dubla campioana olimpica la gimnastica, i-a cucerit pe copii prin prezenta ei, iar Alina Dumitru, campioana olimpica la judo, i-a uimit pe cei mici prin demonstratii de judo. Vineri, Vasile Stanga, golgheterul campionatului mondial de handbal din Spania (1982), a asistat la meciurile de handbal si a oferit sfaturi inspirationale celor prezenti. Sambata, Ana-Maria Branza, dubla campioana mondiala la scrima, a incheiat seria de intalniri din AFI Palace Cotroceni invitandu-i pe copiii si tinerii curajosi sa se dueleze cu ea.

Ziua de sambata a fost completata de o actiune inedita a Cercetasilor Romaniei. In cadrul celei de¬-a IX-a editii a Bucuresti Quest, 175 de cercetasi au realizat pe platforma exterioara de la Intrarea Far un flashmob. Avand ca fundal sonor imnul creat special de Marius Moga, tinerii au recreat simbolul cercetasiei, floarea de crin, cu ajutorul unor cartoane colorate cu mesaje pozitive. Bucuresti Quest este proiectul Cercetasilor Romaniei prin care si-au propus sa schimbe perceptia negativa a tinerilor asupra Bucurestiul.

Pentru mai multe informatii despre AFI Palace Cotroceni puteti accesa pagina de web www.afipalacecotroceni.ro sau pagina oficiala de Facebook AFI Palace Cotroceni.

Despre AFI Palace Cotroceni
Amplasat la intersectia dintre Bd. Vasile Milea si Bd. Timisoara, AFI Palace Cotroceni ofera non-stop un mix de brand-uri si activitati de petrecere a timpului liber, adaptate dorintelor fiecarui consumator: 350 de magazine, aproximativ 3.000 de locuri de parcare, un hypermarket Auchan, 20 de sali de cinema, primul IMAX din Romania, doua cazinouri, cel mai mare patinoar aflat in interior (aproximativ 1.000 mp) - deschis tot timpul anului; doua terenuri de joaca pentru copii; prima arena de laser tag din tara; primul Roller Coaster dintr-un centru comercial din Europa de Est, bowling si biliard; un spatiu dedicat targurilor tematice; un trenulet electric; o pista de karting.

Un alt aspect de interes al AFI Palace Cotroceni il reprezinta programul sau de functionare. Hipermarketul Auchan este deschis intre 08:00- 01:00, magazinele retailerilor pana la miezul noptii in zilele vineri, sambata si duminica, iar zona de fast food, restaurante si atractii pana tarziu in noapte.
Vizitatorii pot ajunge la AFI Palace Cotroceni cu toate mijloacele de transport public: cu metroul, autobuzul sau tramvaiul. Statia de metrou cea mai apropiata de mall este Politehnica, iar autobuzele si tramvaiele care au statie in fata mall-ului sunt: 137, 93, 71, respectiv liniile de tramvai 8, 25, 47.

Pentru mai multe informatii:
Diana Bucuroiu
Community Manager
GolinHarris
dbucuroiu@golinharris.com
0756.045.029

 

 


AFI Palace Cotroceni saptamana campionilor campionii sportivi sportivi ai romaniei saptamana alftel
 


« Articol precedent: AFI Palace Cotroceni va gazdui astazi un concert caritabil cu What’s up si Amna Articol urmator: Reteta unui ten curat »