PressCenter Sauna - sanatate pentru trup si suflet Sauna - sanatate pentru trup si suflet
Opteaza pentru o piele mai curata. Elimona toxinele. Remodeleaza-ti corpul. Experimenteaza beneficiile saunelor de la Orhideea Health&Spa. Caldura lor nu numai ca are beneficii placute asupra organismului. Dar si relaxeaza. Ajuta la slabire.

Sauna cu infrarosii are avantajul umiditati scazute. Si se recomanda persoanelor cu afectiuni reumatice deoarece penetreaza pielea in profunzime mult mai repede. Sauna
finlandeza este uscata. Si ajuta la eliminarea toxinelor acumulate. La un interval de 7-10 minute se recomanda dusuri reci sau frectie cu gheata. Efectul ei fiind simtit dupa primele 5 minute de utilizare printr-o transpiratie puternica. Baia turceasca, supranumita si Hamam, consta intr-o baie cu aburi, un masaj pe zona neteda de mozaic incalzit si un masaj intrerupt de bai cu apa rece cu gheata. Caldura acestor 3 tipuri de sauna creste ritmul cardiac. Si accelereaza metabolismul. Lucruri ce ajuta la arderea caloriilor. La eliminarea particulelor de praf absorbite de pori. Cat si la descuamarea celulelor moarte. Care se vor exfolia mult mai usor.

Regaseste pacea sufletului si corpului tau. La Orhideea Health&Spa. Afla mai multe pe www.orhideeaspa.ro.
PRETURI: O intrarea completa: sauna, psicina, fitness - 50 de euro.
 

 


 


« Articol precedent: Le Createur lanseaza colectia "Porno Fatality 4000" Articol urmator: BIO-Cosmetics la COSMOBEAUTY »