PressCenter  Fundatia Calea Victoriei Scoli de Vara in perioada 15 iulie-2 august la Fundatia Calea Victoriei: Frumusete si feminitate

Cursurile sunt dedicate doamnelor care stiu ca a-ti forma o imagine personala presupune inainte de toate a te cunoaste pe tine insati.

Va veti bucura sa descoperiti zone neexplorate ale propriei personalitati intr-o maniera inedita si neconventionala:

• La atelierul de pictura Odalisca: Traditia senzualitatii in pictura romaneasca (15-19 iulie), sustinut de Arina Gheorghita, vom studia corpul feminin si vom descifra impreuna care este adevaratul sens al senzualitatii feminine. Vom urmari in ce fel figura exotica a Odaliscei a fost abordata de mari artisti romani, precum Nicolae Tonitza sau Theodor Pallady.
• Zeitele din noi - modele arhetipale ale feminitatii (22-24 iulie), un atelier cu Monica (Brandusescu) Gaitanaru (psihoterapeut analist jungian) de-a lungul caruia vom descoperi care sunt zeitele ce ne guverneaza fiecareia propriu fel de a fi. Zeitele despre care vorbim sunt imagini feminine care locuiesc in inconstientul umanitatii de mii de ani. Ne vom regasi in aceste tipare ale feminitatii ca femei materne, femei preotese sau femei amazoane. In cadrul atelierului ne vom folosi de tehnici creative, descifrarea simbolurilor, imaginatia ghidata si tehnici de relaxare.
• Atelier de parfumuri – teoretic si practic (22-24 iulie), un curs despre parfum, despre semnificatia sa culturala, despre modul in care chimia si moda au influentat mesajele olfactive pe care le purtam cu noi.Impreuna cu Gheorghe Mihai Cosmatchi vom invata sa recunoastem si sa deosebim intre ele anumite note olfactive ce intra in componenta parfumurilor.
• Pentru perioada 29 iulie - 2 august, va recomandam Scoala de vara: Imagine personala si stil vestimentar cu Irina Markovits, consultant de stil. De-a lungul celor cinci intalniri, veti invata alaturi de lectorul nostru cum sa va reinventati garderoba si cum sa va actualizati stilul vestimentar. Fiecare dintre participante va avea ocazia sa contureze mai multe tinute complete in functie de cele patru piese vestimentare alese: jeansii, camasa alba, rochia, hainele colorate.
Va asteptam cu drag la cursurile noastre, gandite ca scurte vacante creative, care se desfasoara intr-o atmosfera prietenoasa si relaxanta si care incurajeaza schimbul de idei.

Pentru detalii, inscrieri si informatii puteti vizita site-ul fundatiei: http://www.fundatiacaleavictoriei.ro/, puteti sa ne scrieti la contact@victoriei.ro
sau puteti suna la mobil: 0723 167 892 si telefon fix: 021-321.30.22 .

 

 


Frumusete Feminitate Imagine personala Parfum Stil si vestimentatie
 


« Articol precedent: Cum slabim fara efort? Remodelarea corporala high – tech, disponibila acum si in Romania! Articol urmator: Dynamic Fix »