PressCenter Se deschide Baby Spa Aviatiei

Baby Spa isi deschide pe 1 octombrie cea de-a doua locatie. Mai mare, mai moderna si mai ofertanta. Copiii vor fi initiati in tainele educatiei acvatice intr-o piscina cu o suprafata de 128 mp, cu o apa curata ca lacrima. Oferta noului centru include servicii atat pentru cei mici, cat si pentru adulti.

Incepand de la 0 luni, bebelusii pot lua parte la activitatile centrului in cadrul unor sedinte speciale cu masaj, gimnastica si hidroterapie. De la varsta de 4 luni si pana la 4 ani, clasele includ elemente pentru dezvoltare psihomotorie si socializare. Aceastea se pot desfasura atat individual, cat si in grup. Urmatoarea grupa de varsta, peste 4 ani, isi insuseste tehnicile de inot, copilul invatand sa se deplaseze independent in apa.

Sedintele de inot de la Bay Spa se desfasoara sub indrumarea unei echipe de instructori foarte bine pregatiti, cu studii academice in tara si cursuri de specializare in strainatate.
Oferta Baby Spa include si programe pentru viitoarele mamici, menite sa le ajute sa treaca peste sarcina intr-o maniera sanatoasa si activa. Aceasta este completata de serviciile de kinetoterapie cu rol in refacerea functiilor corpului afectat de boli sau traumatisme.

Fericirea copiilor este cea mai intensa stare de bine. Baby Spa Aviatiei. Strada Soldat Pripu Gheorghe numarul 22A.

 

 


baby spa aviatiei baby spa centru spa
 


« Articol precedent: Descopera tricotajele OneonOne in Sport/Couture Articol urmator: Ingrijire spa pentru par »