PressCenter SECRET FASHION HAIR SECRET FASHION HAIR

Anotimpurile se reflecta in coafuri la Secret Fashion Hair, editia a patra. Cel mai dinamic concurs de coafura si design pentru tinerii stilisti. Secret Fashion Hair este un eveniment marca FHT ( Fantasy Hair Team), sustinut de Londa Professional si Vavian Pharma. “Secret Fashion Hair este mai intai de toate o mana de ajutor pe care vrem sa o intindem prietenilor de la Fundatia UP DOWN.

Evenimentul s-a transformat deja intr-o traditie anuala iar rolul manifestarii creative este multiplu: sa distreze, sa evalueze, sa creeze competitie, sa puna in valoare, dar mai ales sa ajute. Dar ce conteaza cel mai mult este sa sustinem Fundatia UP Down. Sa ii sprijinim financiar, sa le dam curaj sa mearga mai departe”, spune Radu Serban, seful echipei Fantasy Hair Team. Anul acesta, inspiratia lui Radu Serban si a echipei sale a venit din natura. Culori, elemente si texturi au fost materializate in look-uri care demonstreaza maiestrie si pasiune, bucurie si arta. Secret Fashion Hair a fost, este si va fi un show de coafura pentru cei mai buni stilisti, fie ei experimentati sau incepatori. O intalnire dincolo de scaunul coaforului. O intalnire spectacol intre tine si stilistul tau. Pentru ca impreuna sa ii ajutati si pe cei care au intr-adevar nevoie de gandurile si actiunile tale bune: Fundatia UP DOWN.

 

 


fashion beauty eveniment secret fashion hair fashion hair fundatia UP Down look fantasy hairt team coafura show stilisti
 


« Articol precedent: Pictorii vedetelor, Bogdan Mihai Radu si Liviu Mihai, au lansat scoala de pictura “B&L ART” Articol urmator: Atelier de parfumuri – teoretic si practice »