PressCenter Apivita express beauty Sensiblu si Apivita – de 3 ani, aliati pentru frumusete

Sensiblu si Apivita aniverseaza 3 ani de la lansarea in Romania a produselor naturale de infrumusetare Apivita. Disponibile prin intermediul farmaciilor Sensiblu selectionate din intreaga tara, produsele dermocosmetice Apivita corespund pe deplin celor mai sofisticate cerinte in materie de ingrijire corporala. Cu o compozitie naturala cuprinsa intre 85% si 100%, produsele Apivita sunt recunoscute pentru efectele vizibil benefice pe care le au pentru trup, minte si spirit.

Pe parcursul celor 3 ani de colaborare, Apivita a devenit aliatul de incredere al tuturor celor care lupta pentru promovarea sanatatii si a frumusetii de lunga durata, lansand in Romania peste 20 de game.

Apivita masti
„In 2010, pe fondul unei piete a produselor naturale aflata in faza incipienta si in competitie directa cu numeroase branduri deja consacrate in materie de ingrijire corporala, demararea colaborarii dintre Sensiblu si Apivita a reprezentat o mare provocare si responsabilitate pentru echipa Sensiblu. Trebuia sa pozitionam si dezvoltam un brand renumit in strainatate, dar necunoscut in tara. Astazi, la 3 ani de la introducerea in tara a primelor produse apartinand partenerilor nostri din Grecia, Apivita si-a castigat locul binemeritat printre produsele de top distribuite prin intermediul lantului nostru de farmacii ” declara Dan Nicolescu – Marketing Director Sensiblu.

“Povestea de succes dintre Apivita si Sensiblu a inceput in urma cu 3 ani cand un studiu efectuat de Universitatea de Economie si Business din Atena a recomandat Sensiblu ca fiind partenerul ideal pentru extinderea brandului Apivita in Europa de Est. In 2010, aceasta recomandare a devenit realitate: Sensiblu, lantul de farmacii nr. 1 din Romania a incheiat un parteneriat cu Apivita, brandul nr. 1 de ingrijire naturala din Grecia. De la lansarea sa in Romania, din 2010 si pana in prezent, Apivita a crescut in mod impresionant, fiind incercat de mii de clienti romani, care iubesc si au incredere in produsele noastre. Astazi, brandul Apivita poate fi gasit in farmaciile Sensiblu selectionate din intreaga tara si are o comunitate puternica de peste 18.000 de fani pe Facebook. Un factor cheie pentru succesul Apivita in Romania a fost colaborarea stransa dintre cei 2 parteneri care s-a bazat inca de la inceput pe principiile unui adevarat parteneriat pe termen lung: viziune si obiective comune, incredere, transparenta, comunicare deschisa si lucru in echipa. Impreuna, ne pregatim acum urmatorii pasi, astfel incat Apivita sa devina cu adevarat un brand apreciat si de incredere pentru consumatorii romani” spune Christos Fragiadakis, EMEA Region Director Apivita.

Despre Apivita
Apivita este prima companie greceasca de cosmetice naturale. Totul a inceput in 1979 cu doi farmacisti, Nikos si Niki Koutsianas, si o singura farmacie in Atena. Sursa lor de inspiratie a fost in primul rand apicultura, bogatia florei grecesti si abordarea holistica a lui Hippocrate fata de sanatate si frumusete. Asa s-a nascut APIVITA. Inca din prima zi si pana in ziua de azi, APIVITA a investit continuu in cercetare si dezvoltarea de produse inovatoare care promoveaza sanatatea si frumusetea.
De-a lungul celor 33 de ani de activitate, APIVITA a primit numeroase premii internationale pentru design, calitatea deosebita a ambalajelor, excelenta in afaceri si responsabilitate sociala. APIVITA se numara printre cele 13 branduri recunoscute la nivel international ca pionieri in domeniul cosmeticelor naturale.
www.apivita.com/ www.sensiblu.com

Despre Sensiblu
Infiintata in 1997, compania Sensiblu face parte din Grupul A&D Pharma - cel mai mare grup farmaceutic din Romania. In prezent, Sensiblu ofera prin intermediul celor peste 400 de farmacii din intreaga tara, solutii integrate de sanatate, frumusete si stare de bine unui numar de peste 5 milioane de pacienti si clienti constanti.
www.sensiblu.com/ www.adpharma.com

Sensiblu Apivita produse naturale infrumusetare dermatocosmetice fashion and beauty

« Articol precedent: Micutii delfini de la Baby Spa Articol urmator: Madalina Ghenea a ales o rochie STEFANEL pentru un eveniment monden din Roma »