PressCenter Sephora lanseaza cardul SEPHORA WHITE SEPHORA WHITE - ACCES NELIMITAT LA FRUMUSETE

Sephora lanseaza cardul SEPHORA WHITE!
La 4 ani de la lansarea Cardului Black in Romania, Sephora extinde accesul in clubul Sephora prin Cardul de fildelitate Sephora White, creat din dorinta de a rasplati fidelitatea tuturor clientilor sai. Cardul va fi disponibil in toate magazinele Sephora din Romania si va fi oferit tuturor clientilor indiferent de cumparaturilor lor. Odata cu Cardul SEPHORA WHITE va primi si primul cadou de bun venit in Clubul Sephora. Acesta este doar inceputul unei calatorii in universul frumusetii, urmeaza nenumarate privilegii: invitatii la evenimente exclusiviste, oferte personalizate, cadouri si surprise.
Spre deosebire de SEPHORA BLACK, cardul WHITE ofera tututor clientilor beneficii inca de la prima cumparatura.

Cum functioneaza?
La orice tranzactie clientilor li se propune cardul SEPHORA WHITE.

Unde se poate folosi?
In orice magazine Sephora din Romania

De ce clientii ar tebui sa isi doreasca acest card daca se ofera tuturor si nu este exclusiv?
Da, nu este exclusiv, toti clientii il pot avea, insa la Sephora fiecare client este exclusiv. Exista nenumarate avantaje de care doar clientii detinatori de card pot beneficia. Mai mult, toate ofertele Sephora sunt personalizate in functie de preferintele clientiilor, produsele si marcile preferate.

Care sunt avantajele?
Un card SEPHORA WHITE oferit gratuit la orice tranzactie si un cadou de bun venit in Clubul Sephora.
10% reducere la fiecare 650 puncte ( 1 leu = 1 punct ) sau la 4 tranzactii in zile diferite si Cardul SEPHORA BLACK.
Oferte personalizate si cadouri exclusive
Acces VIP la sesiunile de Vanzari Private
Invitatii la evenimente special si avanpremiere
Un cadou special cu ocazia aniversarii
…si surprizele nu se opresc aici.

“ Cardul SEPHORA WHITE este modul prin care dorim sa rasplatim fidelitatea tuturor clientilor nostri. Timp de 4 ani am oferit cardul SEPHORA BLACK clientilor care achizitionau produse in valoare de minim 300 Lei am realizat insa ca avem foarte multi clienti care ne viziteaza foarte des, poate chiar de 2 sau 3 ori pe saptamana si care nu intentioneaza sa atinga acest prag. De aceea am decis sa oferim cardul tuturor clientilor care si-l doresc si care ne sunt fideli.

Chiar daca se ofera tuturor clientilor, acest card vine insotit de nenumarate avantaje si beneficii de care doar detinatorii de card pot pot beneficia. Iar ceea ce diferentiaza acest card de majoritatea celor de pe piata este faptul ca ofertele Sephora sunt personalizate. Detinatorii de card Sephora vor primi intotdeauna ofertele cele mai atractive dar si cele de care sunt cel mai mult interesati in functie de preferintele lor, de marcile pe care le prefera si de produsele pe care le achizitioneaza.”

Sephora card Sephora White Clubul Sephora Cardul Cardul de fildelitate

« Articol precedent: Este timpul sa stralucesti. Alege bijuteriile Borealy! Articol urmator: Florile – muzele caselor de moda pentru sezonul de primavara-vara ’13 »