PressCenter Serviciile Shiseido SPA, disponibile publicului din Romania incepand cu 13 ianuarie

Incepand cu 13 ianuarie, publicul din Romania poate accesa facilitatile si serviciile primului Shiseido SPA dedicat din Europa de Est. Certificat de Asociatia Europeana a Centrelor SPA, acesta este gazduit de Stejarii Country Club.

De peste 140 de ani, Shiseido se ghideaza dupa o serie de principii de baza ale culturii japoneze - atentia pentru detalii, precizie, perfectiune si devotament. Toate acestea se regasesc in cadrul centrului SPA din Romania. Tratamentele urmeaza pe deplin crezul Shiseido, utilizand tehnici japoneze si concentrandu-se pe energia Qi a fiecarui client.

„Shiseido SPA at Stejarii Country Club beneficiaza de expertiza unei echipe internationale si se ghideaza dupa principiile unui brand cu traditie, Shiseido. O experienta in centrul nostru SPA reprezinta, in esenta, o redescoperire a armoniei fizice, spirituale si emotionale. Suntem convinsi ca publicul va primi foarte bine acest proiect, intrucat aduce un concept nou pe piata din Romania: un SPA unde relaxarea se imbina perfect cu arta si design-ul”, declara Helen Coulon, Consultant Shiseido SPA.

Clientii pot beneficia de tratamente in camere individuale sau destinate cuplurilor, acces la piscina si spatii de relaxare, Hammam, sauna si camere cu aburi, centrul SPA bucurandu-se, totodata, de privelistea unica a padurii Baneasa. Shiseido SPA ofera, de asemenea, servicii de ingrijire si spatii special decorate pentru barbati.

Oferta centrului SPA este completata de servicii de frumusete oferite de salonul Beauty District si de un studio de yoga si pilates. Totodata, SPA-ul va gazdui periodic expozitii ale tinerilor artisti, dar si opere de arta de referinta din istoria Shiseido. In cadrul centrului SPA, va fi integrat si un podium de moda pentru prezentari ale designerilor romani si internationali. Pentru mai multe informatii despre Shiseido SPA, va rugam accesati www.stejariispa.ro.

shiseido spa stejarii country club beauty district deschidere shiseido spa fashionandbeauty

« Articol precedent: 2014, anul schimbarii in bine – o noua campanie Activia sustinuta de Mihaela Radulescu - Articol urmator: Peeling cu enzime »