PressCenter pukka Sf Nicolae a pornit la drum cu dulciuri bio

Perioada sarbatorilor este asteptata cu bucurie si nerabdare de toata lumea, dar mai ales de copiii. Daca vrei sa fii un Mos Nicolae grijuliu cu sanatatea copilului… dulciurile cu ingrediente 100% naturale sunt cele mai potrivite – de la ciocolata, biscuiti pana la acadele, batoane, bomboane sau caramele.

Pentru ca nu contin zahar rafinat si o serie de chimicale, dulciurile bio sunt mai sanatoase pentru organism comparativ cu cele obisnuite. O ciocolata facuta din ingrediente naturale poate contine unt de cacao, lapte praf integral, zahar de trestie brut, vanilie de bourbon, lecitina din floarea-soarelui, stafide, alune, nuci, etc.

Multi am inceput sa citim cu grija eticheta cu lista de ingrediente a unui produs dorindu-ne o alimentatie sanatoasa, fara alimente modificate genetic, fara aditivi, coloranti sau conservanti.

„Mergand dupa principiul ca un strop de preventie face mai mult decat un kilogram de tratament, va recomandam pentru cei mici produse certificate bio. Dulciurile bio sunt acele produse care au la baza zahar nerafinat, uleiuri neprocesate si care, in general, nu contin conservanti sau aditivi alimentari, arome, substante chimice sau nocive pentru organism.” a declarat Mihaela Iancu, manager magazin PUKKA FOOD.

pukka

 

 


sf nicolae dulciuri bio dulciuri sanatatea copilului
 


« Articol precedent: Teatrului de Animatie Tandarica aduce pe scena Grand Cinema & More spectacolele „Motanul incaltat” si „Frumoasa din padurea adormita” Articol urmator: Bayer a lansat Priorin. Pentru ca parul rezistent este o prioritate! »