PressCenter Shirt Day - Ziua camasii la BAROTTI Shirt Day - Ziua camasii la BAROTTI
Bucuresti, 2 mai, 2011 In perioda mai - iulie 2011 in magazinul BAROTTI se va desfasura Campania Ziua Camasii. In cadrul acestei promotii se va acorda un discount de 15% la achizitia unei camasi din colectia de primavara -vara 2011 sau cea din sezonul trecut.

Campania Shirt Day "Ziua Camasii" este un concept nou, pe care BAROTTI vrea sa il promoveze in randul clientilor magazinului din Unirea Shopping Center. Perioada de desfasurare a acestei campanii este de trei luni, intre 1 si 10 mai, iunie si iulie 2011.

"Ideea acestei campanii ne-a venit tot de la clientii care acceseaza mult mediul online. Am analizat cuvintele cheie dupa care oamenii au cautat online pentru a ajunge in site si ne-am convins ca cele mai dese cautari sunt dupa "camasa" "camasi". De asemenea, experienta pe piata de fashion a stat la baza campaniei. Este stiut ca la baza unei tinute barbatesti de zi cu zi si nu numai, camasa este unul dintre cele mai purtate articole vestimentare. Vrem sa venim in intampinarea barbatului care ii place sa fie bine imbracat si casual si de ocazie, iar calitatea hainelor sa il diferentieze de restul. Shirt Day este o actiune de fidelizare a clientilor existenti si de atragere a celor potentiali, iar obiectivul este acela de asociere a cuvantului camasa cu magazinul BAROTTI." a spus Tiberiu Banica, managing partner la BAROTTI.
Asadar, incepand cu data de 1 a lunii timp de 10 zile (1-10 mai, iunie si iulie) magazinul BAROTII ofera 15% reducere la pretul de achizitionare a unei camasi din colectia noua si nu numai.

Campania se adreseaza publicului larg, deoarece indiferent daca ai nevoie de o camasa pentru tinute office, pentru ocazii speciale sau smart-casual, dar si sport sau esti femeia care se ocupa in mod constant de outfit-ul barbatului tau in perioada 1 - 10 mai, iunie si iulie 2011 la BAROTTI vei avea reducere de 15% la toate categoriile de camasi.

Sloganul sub care se desfasoara noua promotie este "Sarbatoreste ziua camasii la BAROTTI"

Pentru mai multe detalii accesati www.barotti.ro sau http://www.facebook.com/pages/BAROTTI sau vizitati magazinul din
Unirea Shopping Center, etaj 2, Aripa Splai!

« Articol precedent: Cocor Spa -- Cel mai bun spa al anului in Romania Articol urmator: "Sunt doamna in casa mea", by George Neagu @ TuxedoConfessions.com »