PressCenter Silva Group Romania Silva Group Romania a deschis peste 30.000 mp de expozitii de brazi naturali de Craciun

In perioada 8 – 24 decembrie, Silva Group Romania, liderul pietei de arbori si arbusti ornamentali si de pomi de Craciun, deschide in Bucuresti, pentru al 5-lea an consecutiv, cea mai mare suprafata de vanzare brazi din tara, cu o acoperire totala de peste 30.000 mp de pomi naturali, ecologici. Vizitatorii isi pot alege bradul de poveste intr-una din cele 7 expozitii cu vanzare din Noua Piata Obor, Bd. Floreasca, Mega depozitul Voluntari, Kaufland Mihai Bravu, Bd-ul Basarabia, Piata Alba Iulia, Baneasa Shopping City, AFI Palace Cotroceni si Macromall Brasov.

„Silva Group Romania doreste sa le multumeasca vizitatorilor si cumparatorilor fideli care ne-au determinat si anul acesta sa ne autodepasim si sa le oferim produse de calitate, la preturi pentru toate buzunarele. Astfel un brad pentru apartament de 1,75 - 2,50 m va avea preturi cuprinse intre 59,99 si 300 de lei in functie de calitate, simetrie si culoare. Va invitam sa ne urmariti indeaproape pentru a beneficia de toate surprizele pe care vi le pregatim in aceasta luna a cadourilor”, a declarat Ovidiu Neacsu, Director Comercial al Silva Group Romania.

Toti pomii expusi provin din pepinierele private ale partenerilor autohtoni si din strainatate (taiati sau cu radacina) si se incadreaza intre 1 si 7 m inaltime (pomi taiati) si 0,6 - 4 m (pomi cu radacina). Vizitatorii vor putea alege intre speciile de brad nobil Abies Nobilis, brazii caucazieni Abies Nordmanniana, Argintiii Picea Pungens Glauca, precum si brazii de provenienta autohtona Abies Alba (bradul romanesc).
Pentru a facilita procesul de achizitie, brazii sunt etichetati si expusi dupa criterii stricte de inaltime si calitate. Toate punctele de vanzare comercializeaza aceleasi categorii standardizate, iar preturile vor fi fixe pe intreaga durata a expozitiilor. Silva Group Romania va oferi in mod gratuit si servicii de ambalare, cioplire si fixare in suport a brazilor. Aceste operatiuni vor fi efectuate cu ajutorul utilajelor profesionale si a personalului calificat.

Pe langa targuri de pomi de Craciun, expozitiile cu vanzare isi asteapta vizitatorii si cu accesorii si decoratiuni de impodobit brazi, coronite, aranjamente naturale, suporturi de fixare, concursuri de impodobit brazi si mai ales, fapte bune.

Persoanele localizate in afara capitalei sau cele care vor sa economiseasca timp pot comanda pe platforma online www.MagazinulDeBrazi.ro, beneficiind de transport gratuit atat in Bucuresti, cat si in restul tarii.
Despre Silva Group Romania

infiintata in 2007, Silva Group Romania (SGR) comercializeaza la nivel national, en-gros si en-detail, arbori si arbusti ornamentali sau fructiferi, precum si brazi cu radacina sau taiati pentru Craciun. Produsele oferite provin de pe plantatii private din intreaga Europa, inclusiv din Danemarca, Austria, Germania sau Ungaria. Bazandu-se pe experienta de productie de peste 30 de ani a partenerilor sai, compania a castigat rapid notorietate si a inregistrat o crestere constanta a cifrei de afaceri, care s-a majorat cu aproape 50% in 2012, fata de anul anterior. in 2009 a fost lansata franciza Silva Group Romania. Din 2011 in sistemul logistic a fost inclus mega-depozitul Voluntari, cu o suprafata de aproape 10.000 mp, iar incepand cu acest an, SGR ofera servicii complete pentru infiintarea de plantatii private. Produsele sale pot fi achizitionate si de pe platformele MagazinulDeBrazi.ro si MagazinulDePlante.ro.

Silva Group Romania si-a propus descurajarea achizitiei de brazi de Craciun proveniti din taieri ilegale, oferind in schimb o alternativa cuprinzatoare de brazi crescuti pe plantatii private. Initiativa promoveaza conceptul de brad natural, biodegradabil, ecologic in detrimentul brazilor artificiali, precum si achizitia de brazi cu radacina in vederea replantarii lor inainte sau dupa sezonul de iarna.
Despre MagazinulDeBrazi.ro

Lansat la data de 1 noiembrie 2009, MagazinulDeBrazi.ro este o platforma online destinata comercializarii de pomi si accesorii de Craciun, care isi propune sa vina in intampinarea necesitatii clientilor de a alege dintr-o gama variata de brazi naturali. Pomii sunt disponibili in 21 de categorii de inaltime (0,60-12 m) si 7 soiuri diferite, taiati sau cu radacina.

Silva Group Romania brazi naturali brazi naturali de craciun brazi targ expozitii

« Articol precedent: Scapa de ochelari cu cel mai precis laser din lume - Premiera in chirurgia oftalmologica din Romania! Articol urmator: Antonio Banderas – pachete pentru sarbatori »