PressCenter Sofiaman investeste 30.000 de euro in relocarea magazinului din Moldova Mall

Sofiaman, cel mai mare producator de imbracaminte de noapte si de casa din Romania, anunta relocarea magazinului din Moldova Mall, intr-un spatiu mai mare, de 135 mp, remodelat sub un nou concept. Acesta ofera o noua experienta de shopping, iar investitia s-a ridicat la peste 30.000 de euro.

„Relocarea unitatii din Moldova Mall face parte din strategia noastra de dezvoltare si de implementare a unui nou concept de prezentare a magazinelor Sofiaman. Ne dorim sa le oferim clientilor nostri o noua experienta de shopping, intr-o locatie mai spatioasa si mai prietenoasa si cu un design modern. Suntem convinsi ca noul concept va fi primit foarte bine de consumatorii Sofiaman”, a declarat Florin Cucu, Director General Sofiaman.

Magazinul din Moldova Mall este cea de-a 3-a unitate a brandului in care este implementat noul concept de prezentare, dupa magazinele din Bucuresti Fashion House Outlet Centre Militari si Iulius Mall Iasi.

Iesenii vor gasi in noul magazin colectia Sofiaman Fall Winter 2014 / 2015 Women, Men, Girls, Boys & Baby, dar si colectia de lenjerie intima a brandului international LISCA, ce este distribuit in exclusivitate in Romania de Sofiaman.

In prezent, Sofiaman opereaza 8 magazine proprii deschise in Bucuresti, Iasi, Targu-Neamt, Cluj, Suceava si un magazin online. Produsele Sofiaman sunt comercializate in tara si in peste 300 unitati ale distribuitorilor.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SOFIAMAN este cel mai mare producator de imbracaminte de noapte si de casa din Romania. Cu 8 magazine in toata tara si peste 300 de distribuitori nationali, brandul ofera produse pentru adulti, atat femei, cat si pentru barbati, dar si pentru copii si bebelusi. Filozofia brandului pune accentul pe tendinte, calitate, confort si inovatie. Colectiile propuse de SOFIAMAN sunt formate din pijamale si tinute de interior din fibre naturale de bumbac, placute la atingere, completate uneori de modal si vascoza si lenjerie intima confortabila.

 

 


Sofiaman imbracaminte de noapte magazin moldova mall concept investitie
 


« Articol precedent: Masoara-ti tensiunea arteriala gratuit, in AFI Palace Cotroceni Articol urmator: „Gulliver in Tara Piticilor” si „Scufita Rosie” sunt primele spectacole pentru copii din noua stagiune culturala Grand Cinema & More »