PressCenter Sony lanseaza produsele audio High-Resolution care aduc mai aproape adevarata calitate a muzicii

Prin convertirea inregistrarilor live sau analog in format digital, precum CD sau MP3, rezulta o pierdere in calitate. Tehnologia High-Resolution Audio inlatura insa acest neajuns, redand o gama bogata de nuante audio chiar si in urma procesului de conversie de la analog la format digital, pentru o experienta muzicala autentica.

Walkman®NWZ-ZX1

Bucura-te de muzica la calitatea High-Resolution Audio in timpul calatoriilor, cu noul Walkman® ZX1. Toate componentele si materialele utilizate pentru producerea noului Walkman® ZX1 au fost special proiectate de catre inginerii Sony pentru a oferi o experienta completa audio High-Res, chiar si in miscare.

Amplificatorul Sony S-Master HX[ Tehnologia Digital amp, dezvoltata exclusiv pentru produse audio high resolution, reduce distorsiunea si zgomotul de fundal pe o gama extinsa de frecvente, permitand reproducerea in detaliu a sunetelor de inalta frecventa.] Audio reduce distorsiunea si zgomotul de fond, in timp ce tehnologia DSEE HX converteste ?i restabileste sunetele de inalta frecven?a pierdute in procesul de compresie, pentru o auditie similara cu cea din cadrul unui studio de inregistrari sau a unei sali de concerte. Mai mult, tehnologia ClearAudio+[ ClearAudio+ ™ este o tehnologie proprietara Sony care reuneste expertiza Sony in domeniul procesarii audio ] reda o calitate excelenta a sunetului, pe intreaga gama.

in plus, pentru o experienta completa, Walkman® ZX1 este realizat din componente special selectionate, conectate cu ajutorul unor cabluri intarite, totul intr-un sasiu de aluminiu extrem de rigid. Astfel, claritatea sunetului nu sufera compromisuri, folosindu-se chiar si condensatoare electrolitice ”OS-CON” mai mari
pentru a mentine un timp ideal de raspuns al frecventei, dar si pentru a minimiza zgomotul de fundal in momentul iesirii din amplificator. Walkman® ZX1 ofera o suita impresionanta de optiuni care sa satisfaca toate nevoile audiofililor. Dispozitivul poate reda fisiere in format WAV, FLAC, Apple Lossless (192KHz/24bit) si AIFF.

Sistemul audio wireless SRS-X9
Designul ultra-modern, ce se potriveste oricarui interior, impreuna cu basul puternic, diferentiaza sistemul audio Sony SRS-X9 de orice alt sistem audio wireless.

Sistemul premium pe 2.1 canale ofera o experienta completa, cu bas puternic, redat fidel cu ajutorul subwooferului de tip bi-amp si al radiatoarelor duale pasive. Sistemul wireless include sapte magneti pe care sunt montate, frontal si in partea superioara, super-tweetere pentru obtinerea unor frecven?e inalte impresionante. Acestea sunt alimentate pe opt canale de amplificare S-Master HX Audio, totalizand 154W RMS – ceea ce permite emiterea unor frecvente joase si inalte clare, nedistorsionate, chiar si la un volum ridicat.

Tehnologia Sony Digital Sound Enhancement Engine (DSEE HX)[ Tehnologia DSEE HX TM remasterizeaza sunetul sursa, aducandu-l aproape de calitatea hi-resolution, astfel incat utilizatorul sa retraiasca experienta dintr-o sala de concert sau pe cea dintr-un studio.] rafineaza calitatea semnalului audio si reda armonia frecventelor inalte, pierdute in timpul procesului de compresie a fisierelor MP3 si AAC.

Prin tehnologia Wi-Fi integrata poti transmite semnal audio in format High-Resolution direct de pe PC, prin intermediul retelei de internet. Sistemul audio wireless este de asemenea compatibil cu Apple, prin aplicatia AirPlay. in plus, telefoanle Xperia™ sau alte dispozitive Android echipate cu NFC pot stabili o conexiune cu SRS-X9 prin simpla atingere a celor doua dispozitive. Legatura Bluetooth se realizeaza automat, fara coduri sau schimbarea setarilor.

Sistemele Home Cinema Blu-ray™ 3D BDV-N9200W, BDV-N7200W si BDV-NF7220
Sony ofera o gama completa de solutii care sa aduca muzica si filmele Blu-ray Disc™ la viata, in timp ce ofera utilizatorilor o experienta vizuala si sonora de exceptie, sistemul surround 5.1 (BDV-N9200W/N7200W) reproducand fidel fiecare explozie si crescendo.

Tehnologiile DSP avansate redau vocile, instrumentele si efectele sonore cu detalii fara precedent. in premiera, Digital Music Arena capteaza detaliile sonore autentice ale unuia dintre cele mai faimoase obiective turistice: prin utilizarea unor tehnici avansate de analiza, inginerii Sony au inregistrat amprenta sonora a faimoasei Arene O2 din Londra, care este recreata fidel cu ajutorul sistemului Home Cinema.

Tehnologia Magnetic Fluid Speaker, proprietara Sony, reproduce chiar si cele mai fine detalii ale fiecarei piste audio, de la dialogul soptit, pana la exploziile puternice.
Acum poti reda muzica favorita prin intermediul retelei locale de internet sau cu ajutorul unui dispozitiv de stocare USB; mai mult, prin simpla atingere a telefonului sau a tabletei cu tehnologie NFC de sistemul Home Cinema, se realizeaza o conexiune instantanee, fara a mai fi nevoie de cabluri pentru ascultarea pieselor favorite.

De asemenea, poti vizualiza continutul disponibil pe telefon sau pe tableta direct pe pe ecranul televizorului, cu ajutorul functiei One-touch mirroring.

Catalogul pieselor in format High-Resolution Audio – in crestere
Catalogul cuprinde o gama extinsa de piese muzicale in format High-Resolution , ce apartin unor artisti si case de productie de top, de la genul clasic la cel contemporan. Sony pune la dispozitia audiofililor website-ul www.sony.co.uk/hub/high-resolution-audio, prin intermediul caruia iubitorii de muzica pot decoperi si descarca o suita impresionanta de inregistrari High-Resolution.

Noua gama de sisteme Sony High-Resolution Audio va fi disponibila spre achizitie in Europa incepand cu luna martie a acestui an.

 

 


Sony CES 2014 sisteme audio high-resolution walkman audio wireless design elegant home cinema blu-ray fashionandbeauty
 


« Articol precedent: Sony lanseaza noile bare de sunet si primul stand TV cu difuzoare Articol urmator: Sony lanseaza noi sisteme audio si boxe wireless cu design inovator si sunet premium »