PressCenter Sony VAIO Fit 13A Sony lanseaza VAIO® Fit multi-flip™ PC

Sony lanseaza in Romania noua serie de laptopuri VAIO ®Fit multi-flip™ PC cu un design unic ce ofera scenarii intuitive de utilizare care eficientizeaza activitatea zilnica. Datorita constructiei speciale a carcasei de aluminiu, laptop-ul ofera utilizatorilor trei moduri de lucru: modul PC, modul tableta si modul Viewer.

VAIO® Fit multi-flip™ PC trece rapid din modul PC in modul Viewer, astfel incat utilizatorii vor folosi ecranul tactil, echipat cu tehnologia TRILUMINOS® pentru a partaja continul disponibil. Din modul Viewer se poate face tranzitia catre modul tableta, prin simpla rotire a ecranului.

Ecranul tactil Full HD cu tehnologia TRILUMINOS ofera o experienta de vizionare cu o paleta larga de culori reale, inclusiv nuante de rosu si verde smarald, greu de reprodus.

Noul Sony VAIO® Fit multi-flip™ PC este echipat cu tehnologie de ultima ora, pentru a imbogati productivitatea si experienta digitala. Prin intermediul celei mai noi generatii de procesoare Intel® Core™ vizionarea documentelor si a filmelor se realizeaza fara nici un compromis asupra vitezei de executare a task-urilor, in timp ce jocurile beneficiaza de performanta placii video NVIDIA® si a tehnologiei NVIDIA® Optimus (disponibila doar pentru modelul VAIO® Fit 15A).

Sony VAIO Fit13A

Camera foto de 8 megapixeli cu senzor de imagine ‘Exmor RS pentru PC’ surprinde imagini clare, chiar si in conditii de iluminare slaba. Camera impreuna cu aplicatia ‘CamScanner’ le va oferi utilizitorilor posibilitatea retusarii fotografiilor sau a documentelor in mod automat, prin autodetectia marginilor si corectia contrastului. Stylus-ul digital permite schitarea si scrierea notitelor de mana (optional pentru modelul 15A).

Noul VAIO® Fit A este dotat cu suita de programe Imagination Studio™ VAIO® Edition, destinata editarii audio-video si adaugarii efectelor profesioniste in clipurile video.

VAIO® Fit se aude la fel de bine precum arata. Modul ClearAudio+ pune la dispozitia utilizatorului patru moduri prestabilite cu setari potrivite fiecarui tip de continut, dar permite si personalizarea setarilor audio, in functie de preferinte.

Tehnologia NFC permite transferul de muzica printr-o simpla atingere a laptopului de boxe sau casti compatibile, fara a te incurca in cabluri.
Noul Sony VAIO® Fit multi-flip™ PC va fi disponibil in Romania din luna noiembrie, in variantele 33.7cm (13.3”) si 39.5cm (15.5”).Despre Sony:
Oferind un sistem de entertainment integrat prin electronice, mobile, muzica, imagini, jocuri si afaceri corelate cu industria de entertainment, Sony este pozitionat ca unul dintre brandurile mondiale de top. Sony este recunoscut pentru produsele sale audio-video dedicate atat pietei de consumer cat si profesionistilor, precum televizoarele BRAVIA™ LCD (HD) , camele digitale Cyber-shot™ , camerele videp Handycam®, camerele digitale SLR “α” (pronuntat Alpha) ,tabletele Sony si playerele Walkman®, precum si laptopurile VAIO®® si echipamentele profesionale 3D HD de broadcast.

Pentru mai multe informatii despre Sony Europe, vizitati www.sony-europe.com. Pentru mai multe informatii despre Sony Corporation, accesati www.sony.net. “Sony”, “WALKMAN”, “VAIO®”, “Cyber-shot”, “Handycam”, “α”, “BRAVIA” si “XDCAM” sunt marci inregistrate sau trademark-uri a Sony Corporation. Toate celelalte marci inregistrate sunt proprietatea detinatorilor respectivi.

 

 


Sony VAIO Fit A ecran tactil multi-flip PC design unic fashion and beauty
 


« Articol precedent: Sony lanseaza VAIO® Tap 11 - cea mai subtire tableta PC din lume cu Windows 8 Articol urmator: Enrich Shampoo de la Wella Professionals »