PressCenter Samsung & Molecule F Step into the freedom of time with Samsung and Molecule F. Mai liber. Mai Creativ. Mai simplu. Mai stilat. Mai urban.

Tehnologia Samsung redefineste libertatea de exprimare a stilului: Samsung GALAXY Gear si GALAXY Note 3 sunt noile accesorii tech & smart, care se asorteaza perfect cu tinute proudly powered by Romanian Designers & Molecule F.

Samsung si Molecule F au facut posibila intalnirea inedita a modei cu tehnologia, intr-un spatiu urban ce reflecta stilul si valorile autentice: EVA-design romanesc. Samsung GALAXY Gear este, pe langa un gadget cu design rafinat si performant, un accesoriu cool ce se integreaza perfect in orice stil: urban, office, casual, clubbing, smart casual, urban glam.

Timpul este resursa cea mai valoroasa pe care o avem la indemana. Inovatiile in domeniul tehnologiei au schimbat stilul nostru de viata, simplificand activitatile noastre zilnice. Samsung a conceput ceasul inteligent GALAXY Gear care, alaturi de GALAXY Note 3, le ofera consumatorilor atat stil si design, cat si mai multa libertate de comunicare.

„Tehnologia este, astazi, o extensie a personalitatii noastre, a stilului nostru de viata si, de ce nu, a stilului nostru vestimentar. Alaturi de Samsung GALAXY Note 3, care ne stimuleaza sa fim creativi, Samsung GALAXY Gear este un accesoriu care ne ofera mai multa libertate de miscare si care ne poate completa cu u?urint? tinuta,” a declarat Roxana Grigorean, PR Samsung Electronics Romania.

Samsung GALAXY Gear este aliatul perfect in rezolvarea task-urilor zilnice, imbinand conectivitatea, performanta tehnologica si design-ul premium intr-un singur accesoriu stylish ce poate fi asortat tinutelor tale.

Astfel, utilizatorii pot primi notificari referitoare la cele mai recente mesaje primite, apeluri si e-mail-uri. Prin intermediul functiei S Voice si a difuzorului incorporat in noul GALAXY Gear, utilizatorii aflati mereu in miscare pot realiza apeluri hands-free, pastrand in acelasi timp device-ul conectat.

De asemenea, camera de 1,9 megapixeli ajuta la realizarea rapida a fotografiilor si a clipurilor video, chiar si atunci cand vrei sa surprinzi un moment din miscare. Functia Find My Device oferita de GALAXY Gear este utila pentru aflarea locului in care ti-ai lasat telefonul.

Scopul colaborarii cu Molecule F a fost de a introduce GALAXY Gear si GALAXY Note 3 in lumea celor pasionati de fashion. In acest mod, Samsung isi reafirma angajamentul de a oferi tehnologii inovatoare, impreuna cu un design premium.

„In ultimul timp, designul si tehnologia reprezinta o constanta in viata noastra si de aceea colaborarea cu Samsung a confirmat o data in plus atentia consumatorului catre moda, design, calitate si detalii. Ne-a placut in mod deosebit Samsung GALAXY Gear si faptul ca el a fost special gandit pentru a ne imbunati lifestyle-ul.

Ceea ce am realizat la Eva – design romanesc a fost o prezentare de moda urbana in care am aratat cat de usor tehnologia se imbina cu moda si am subliniat importanta unui gadget usor de folosit si deosebit de interactiv.”
Mirela Bucovicean, Molecule F

Timp de o saptamana GALAXY Note si GALAXY Gear vor ramane in lumina reflectoarelor in vitrina magazinului Eva – design romanesc, fiind accesoriile tech & smart ce vor accesoriza creatiile celor mai cunoscuti designeri romani.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.
Samsung Electronics Co., Ltd. este lider mondial in tehnologie, oferind noi posibilitati oamenilor de pretutindeni. Prin inovatii si cercetari sustinute, transformam universul televizoarelor, smartphone-urilor, computerelor, imprimantelor, camerelor foto, produselor electrocasnice, sistemelor LTE, aparaturii medicale, semiconductorilor si al solutiilor LED. Compania are 236.000 de angajati in 79 de tari si are vanzari anuale care depasesc 187,8 de miliarde de dolari. Va rugam sa vizitati www.samsung.com pentru mai multe detalii.

Samsung Molecule F Romanian Designers & Molecule F EVA-design romanesc fashionandbeauty

« Articol precedent: Arctic Chic - Bourjois Winter 2014 Look Articol urmator: Sarbatoreste Craciunul cu Sony »