PressCenter OMV a lansat campania promotionala „De acum calatoresti cu stil!” OMV a lansat campania promotionala „De acum calatoresti cu stil!”
Incepand cu 15 noiembrie 2010 si pana pe 6 martie 2011, clientii OMV pot colecta puncte bonus si achizitiona unul din cele sase accesorii promotionale Dunlop (port documente, organizator pentru cumparaturi, organizator pentru echipamentul sportiv, organizator compartiment multi-scop, geanta termoizolanta, cooler cu rotile) la preturi reduse cu pana la 63%, in toate statiile OMV din Romania. Disponibile exclusiv in statiile OMV, aceste accesorii de calatorie sunt absolut necesare clientilor „in miscare”.

Promotia „De acum calatoresti cu stil!” se adreseaza tuturor clientilor care achizitioneaza produse si servicii din statiile OMV in perioada 15 noiembrie 2010 – 6 martie 2011. La cumparaturi de minim 20 de lei la o singura tranzactie pentru autoturisme, respectiv de minim 80 de lei pentru vehicule comerciale, clientii primesc un autocolant cu un punct bonus si talonul de participare la promotie. Pentru fiecare 10 sau 20 de puncte (in functie de produs), clientii pot achizitiona un accesoriu de calatorie Dunlop la un pret special, beneficiind de reduceri cuprinse intre 60 si 63%.

„Prin noua campanie la nivel national venim inca o data in sprijinul persoanelor active, in miscare, oferindu-le un set de accesorii utile pentru o mai buna planificare a calatoriilor. Promotia pune la dispozitia clientilor OMV sase modele de accesorii Dunlop la preturi speciale, comercializate exclusiv in statiile noastre”, a declarat Dragos Ivan, Marketing & Training Manager OMV Petrom Marketing.

La promotie participa toate produsele si serviciile disponibile in statiile OMV, cu exceptia: rovignetelor, serviciului de transfer rapid de numerar, serviciului de plata a ratelor bancare si de leasing, serviciului de plata a facturilor si asigurarilor. in cadrul promotiei sunt acceptate si platile cu Routex.
Cele sase produse se adreseaza unor nevoi specifice ale clientului „in miscare”. Accesoriile auto de calatorie Dunlop nu sunt disponibile in magazinele din Romania, fiind comercializate exclusiv in reteaua statiilor OMV.

Mai multe informatii despre promotie si regulamentul acesteia sunt disponibile pe site-ul www.omv.ro si la cerere in toate statiile de distributie carburant participante la promotie.
Informatii generale:

Grupul Petrom
Grupul Petrom este cel mai mare grup petrolier din Europa de Sud-Est, cu activitati in sectoarele Explorare si Productie, Rafinare si Marketing, Gaze Naturale si Energie. Grupul si-a consolidat pozitia pe piata petroliera din Europa de Sud-Est in urma unui amplu proces de modernizare si eficientizare, pentru a carui implementare au fost realizate investitii de peste 5 miliarde de euro in ultimii cinci ani.

Grupul exploateaza in Romania si Kazakhstan rezerve dovedite de petrol si gaze estimate la 854 milioane de barili echivalent petrol (in Romania 823 milioane barili echivalent petrol) si are o capacitate nominala anuala de rafinare de 8 milioane tone.

Pe piata distributiei de produse petroliere, Grupul Petrom este prezent prin intermediul unei retele de circa 800 statii, operata sub doua branduri, Petrom si OMV. Activitatea din Romania se desfasoara prin intermediul OMV Petrom Marketing, care este detinuta in totalitate de Petrom. OMV Petrom Marketing opereaza 546 statii de distributie, dintre care 389 Petrom si 157 OMV. Grupul detine, de asemenea, o retea internationala de circa 250 benzinarii, localizate in Republica Moldova, Bulgaria si Serbia.

Pentru dezvoltarea sustenabila a Grupului, strategia acestuia include diversificarea activitatilor, prin abordarea pietei de electricitate. in acest context, Petrom construieste o centrala electrica pe gaze de 860 MW la Brazi si a achizitionat proiectul pentru constructia unui parc eolian de 45 MW.

in anul 2009 cifra de afaceri a Grupului Petrom a fost de 3.795 milioane Euro, EBITDA (Venituri inainte de
Dobanzi, Taxe, Deprecieri si Amortizari) a fost de 969 milioane Euro. OMV detine 51,01% din actiunile Petrom. Ministerul Economiei detine 20,64% din actiunile Petrom, Fondul Proprietatea detine 20,11%, Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare 2,03% iar 6,21% se tranzactioneaza liber la Bursa de Valori Bucuresti.

OMV Aktiengesellschaft
Cu vanzarile Grupului de 17,92 miliarde de euro si o forta de munca de 34.676 de angajati in 2009, OMV Aktiengesellschaft este una dintre cele mai mari companii industriale austriece listate la bursa. in calitate de Grup energetic lider din centura de crestere europeana, OMV activeaza in 12 tari in domeniul Rafinare & Marketing (R&M). in domeniul Explorare & Productie (E&P), OMV activeaza in 16 tari pe patru continente. in domeniul Gaze Naturale & Energie (G&E), OMV vinde aproximativ 13 miliarde m³ de gaze naturale pe an. Prin reteaua sa de conducte din Austria, cu o lungime de 2.000 km, OMV Gas & Power transporta anual aproximativ 75 miliarde m³ de gaze naturale. Central European Gas Hub al OMV este unul dintre cele mai importante centre de gaze naturale din Europa continentala, avand o capacitate comerciala de aproximativ 23 miliarde m³.
OMV este grupul energetic lider in centura de crestere europeana, avand rezerve de petrol si gaze de aproximativ 1,19 miliarde bep, o productie zilnica de aproximativ 316.000 bep in T3/2010 si o capacitate anuala de rafinare de aproximativ 26 milioane de tone. in T3/2010, OMV detinea 2.310 statii de distributie carburant. Cota de piata a grupului in segmentul de rafinare si marketing in regiunea Dunarii este in prezent de 20%.
OMV si-a intarit pozitia de lider de piata in zona centurii de crestere europeana prin achizitionarea unei participatii in Petrol Ofisi, compania turceasca lider in segmentul comercial si de vanzari.

Prin strategia 3plus, OMV combina punctele forte ale diviziilor sale – Explorare si Productie, Gaze Naturale si Energie, Rafinare si Marketing – pentru a deservi cel mai bine principalele trei piete ale Grupului din Europa Centrala si de Est, Europa de Sud-Est si Turcia. OMV foloseste sinergiile rezultate din combinarea acestor puncte forte pentru a-si extinde oferta, de la furnizarea de petrol si gaze naturale, la energie electrica si energie regenerabila.

OMV: Sustenabilitate
OMV este semnatar al U.N. Global Compact si un sustinator activ al valorilor inscrise in Codul sau de Conduita. Acestea includ un puternic simt al esponsabilitatii fata de mediul social si natural, in special in regiunile slab dezvoltate economic. OMV se preocupa continuu de problemele economice, de mediu si sociale legate de operatiunile sale intr-un mod responsabil. Compania raporteaza activitatile sale de sustenabilitate in cadrul unui raport realizat conform normelor Global Reporting Initiative. Acest raport este publicat odata cu raportul anual.

Pentru mai multe informatii contactati:
Camelia Cristache
Action Global Communications
Telefon: +40 21 224 22 70
Mobil: +40 727 323 892
E-mail: camelia.c@actionprgroup.co
m

fashion stil OMV petrom puncte promotie castig campanie campanie promotionala

« Articol precedent: Gelul-peeling trisferic pentru spalare Iwostin Purritin Articol urmator: Iarna la Z »