PressCenter US Travel Studii gratuite de perfectionare in UK

Studiaza gratuit in Marea Britanie cu USTRAVEL. Ai terminat liceul si vrei sa avansezi profesional intr-un ritm rapid? Inscrie-te la programul Work and Study UK. Fara nici un cost! Acesta dureaza doi ani. Si ofera accesul la peste o suta de scoli si universitati de prestigiu din UK. Dar mai ales in centre universitare precum Manchester, Birmingham sau Londra. In functie de ce ti se potriveste, poti opta pentru o varietate de specializari precum administrarea afacerilor, contabilitate, IT, inginerie, turism, design sau constructii. Frumusete, terapii holistice, sanatate, media, stiinte, sport si catering. La finalizarea lor, vei avea posibilitatea de a continua studiile pentru inca un an, obtinand in final o diploma de licenta recunoscuta international, acreditata de Edexcel.
Vestile bune nu se opresc aici! Pe toata perioada studiilor poti opta pentru o finantare pe termen lung din partea guvernului Marii Britanii. Pe care il primesti garantat, in maxim sase saptamani de la aplicare.
Specializeaza-te gratuit la standarde europene. Opteaza pentru un viitor mai bun. Cu programul Work and Study in UK. Afla cum pe www.ustravel.ro

 

 


studii gratuite Londra us travel perfectionare meserii
 


« Articol precedent: Stejarii Country Club va gazdui cel mai nou salon Beauty District, coordonat de Alexandru Abagiu, Sorin Stratulat si Catalina Stoica Articol urmator: Incep pregatirile pentru petrecerea de Halloween cu o vizita la Lidl »