PressCenter SUNSTAR GUM SUNSTAR GUM® e in Romania, in Farmaciile Help Net

SUNSTAR GUM®, brandul numarul 1 in ingrijirea orala in America si Japonia, de acum disponibil in Farmaciile Help Net. SUNSTAR GUM® este un brand importat si distribuit de Spotlight Med.

Din 1932, cand s-au pus bazele brandului SUNSTAR Gum® in Japonia, sub forma unei afaceri de familie ce avea ca element comun setea de inovatie in domeniul sanatatii orale, si pana in zilele noastre, a trecut aproape un secol.

SUNSTAR GUM® se diferentiaza de celalalte marci disponibile prin gamele ce favorizeaza o ingrijire orala personalizata, in functie de nevoile si cerintele fiecarei danturi. Mai mult, e prima linie de produse special conceputa pentru a preveni cauzele bolii paradontale, nu doar simptomele.

In ultimii ani, studiile au demonstrat ca ar fi posibila o corelare intre boala parodontala si alte boli sistemice extrem de grave, cum ar fi cele cardiovasculare, diabetul, bolile respiratorii si complicatiile de sarcina si chiar impotenta.

produse GUM periute si paste

Se pare ca bacteriile orale pot intra in fluxul de sange si astfel pot infesta restul corpului. Astfel, o buna igiena orala e deosebit de importanta, nu doar pentru prevenirea sau tratarea unor boli ale cavitatii bucale, dar contribuie la starea generala de bine a intregului organism.

Utilizand intelegerea profunda a mecanismelor si cauzele majore ale bolii parodontale, Gum pune la dispozitie produse de ultima generatie pentru a combate efectele sale negative. Mai mult, gamele SUNSTAR Gum se adreseaza tuturor particularitatilor dentare.

produse GUM apa de gura si accesorii

Astfel poti descoperi produse calitative pentru ingrijirea gingiilor, anti-pete, pentru hipersensibilitate dentara, anti carii sau halitoza, pentru tratamentul ortodontic dar si pentru probleme precum alinarea durerii sau ameliorarea aftelor.

"Fiecare gama e adaptata nevoilor specifice ale fiecarei persoane: linia GUM Original White - indeparteaza petele de pe dinti si previne aparitia acestora; GUM Paroex - lupta impotriva afectiunilor gingivale; GUM Halicontrol - controleaza halena de-a lungul intregii zile; GUM Sensivital - pentru dinti sensibili; GUM Junior - pentru copii; iar cel mai nou membru in familia SUNSTAR GUM e gama GUM Ortho, o linie unica si completa de produse, dedicata exclusiv purtatorilor de aparate ortodontice (contine periuta de dinti, pasta de dinti, apa de gura, ceara pentru aparat ortodontic, ata dentara, perii interdentare)", spune Oana Mina, General Manager SpotlightMed.

Pentru mai multe informatii, viziteaza site-ul www.spotlightmed.ro.
Produsele pot fi gasite in Farmaciile Help Net din intreaga tara (www.helpnet.ro).

produse GUM ate de gura

 

 


SUNSTAR GUM brand farmaciile help net help net produse GUM GUM SpotlightMed
 


« Articol precedent: Exfoliere cu pulbere de diamant Articol urmator: Secretele respiratiei proaspete »