PressCenter Targul de antichitati revine la Ploiesti Shopping City - Prahovenii sunt asteptati la a III - a editie Expo Antik -

Ploiesti Shopping City isi invita vizitatorii la cea de-a III-a editie a targului de antichitati, Expo Antik, organizat in perioada 25 – 27 iulie in cadrul centrului comercial.

Dupa succesul celor doua editii anterioare, Expo Antik revine in aceasta vara la Ploiesti Shopping City. Astfel, in weekend, iubitorii de arta si obiecte vechi, care vor trece pragul celui mai mare centru comercial din judetul Prahova, sunt invitati sa viziteze Expo Antik, un eveniment dedicat pasionatilor de colectii valoroase, incarcate de istorie.

In cadrul târgului de antichitati, vor fi prezenti 14 expozanti din toata tara, care vor aduce in fa?a publicului o gama larga de obiecte de colectie: de la piese unice de mobilier de epoca, obiecte decorative (statuete din bronz si marmur?, tablouri, oglinzi, lampi, portelanuri si argintarie, ceasuri de perete, pendule) pana la bijuterii, ceasuri de mana ai aparate foto. In plus, pasionatii de numismatica pot admira si colectiile de monede din diferite perioade, prezente la targ.

Expo Antik se va desfasura pe parcursul celor trei zile, intre orele 10:00 – 22:00, in zona scarilor rulante si in galeria Ploiesti Shopping City. Accesul vizitatorilor in cadrul targului este gratuit.

 

 


Ploiesti Shopping City targ targul de antichitati antichitati
 


« Articol precedent: Masinile de spalat Indesit Company au fost desemnate cele mai bune din Europa Articol urmator: Andreea Esca si Mercedes-Benz Clasa C au pornit in cautarea povestilor de succes »