PressCenter Tendinte in buchetele de vara de la Floria.ro: alb diafan, pasteluri si combinatii cu aer de vacanta

Floria.ro, floraria online numarul 1 in Romania, anunta tendintele verii in materie de buchete de flori printr-o colectie inspirata de tendintele din moda ale sezonului.
Colectia combina o cromatica cu mult alb, pasteluri, tonuri de mov si galben, in aranjamente de flori cu un aer diafan si plin de prospetime.

Floarea vedeta a colectiei Floria din aceasta vara este hortensia, fiind prezenta in buchete fie alba, roz pal sau mov intens. Hortensia cucereste prin volumul remarcabil si creeaza un efect vizual de dezordine studiata in fiecare buchet, ceea ce face buchetul sa arate natural, cu o lejeritate de specifica vacantei, dar in acelasi timp studiat si sofisticat.

Alaturi de hortensii, regasim orhidee, trandafiri, lisianthus si mini roze in tonuri fondante, ce se combina in buchete care abordeaza o tendinta romantica, pe cand asocierea lor in tonuri intense creeaza un efect dramatic si foarte indraznet.

Aranjamentele de flori din noua colectie propusa de Floria se asorteaza gratios cu tinutele usoare, cu iz de vacanta. Abundenta de alb, combinat cu roz pal, violet, galben sau rosu, completeaza in mod ideal tinutele in tendinte, vaporoase, pastelate, si ele cu mult alb si imprimeuri decorative cu flori de mici dimensiuni.

Create in acord cu tendintele abordate de femei in aceasta vara, in colectie se regasesc aranjamente ideale pentru fiecare stil si personalitate: indraznet, libertin, romantic, minimalist sau sporty.

Intreaga colectie de vara este disponibila pe http://floria.ro/buchete-vara-2014/ .

 

 


buchete de vara tendinte buchete de vara floria florarie online buchete online buchete de flori online
 


« Articol precedent: Vara reducerilor La Bibliotheque Articol urmator: A treia editie Seminaked Party by Desigual are loc joi in AFI Palace Cotroceni »