PressCenter Tocmai.ro lanseaza in premiera in Romania serviciul “Livrare gratuita si verificare colet”

Serviciul “Livrare gratuita si verificare colet”, pus la dispozitie de tocmai.ro, ofera vanzatorilor posibilitatea de a expedia gratuit, in fiecare luna, pana la 5 produse comercializate pe site. Astfel, tocmai.ro incurajeaza tranzactiile pe site, eliminand costurile de transport, care pana acum erau achitate de utilizatori. Serviciul aduce beneficii si pentru cumparatori, care vor avea la dispozitie 7 minute pentru verificarea produsului primit, inainte de a achita contravaloarea acestuia. In momentul in care destinatarul s-a asigurat ca articolul este conform cu cel comandat, poate achita ramburs suma agreata cu vanzatorul.

Serviciul este disponibil pe tocmai.ro incepand cu data de 16 aprilie 2014, iar prin intermediul acestuia vanzatorii pot trimite produsele afisate pe tocmai.ro pe intreg teritoriul Romaniei, prin FAN Courier.


“Pentru a beneficia de acest serviciu gratuit, vanzatorii trebuie doar sa activeze aceasta optiune de livrare, prin simpla modificare a unui anunt deja existent sau prin adaugarea unui anunt nou. Pasul urmator este sa plaseze comanda de livrare, completand in formularul afisat datele primite de la cumparator. Simplu si rapid.”, a declarat Andreea Trif, Project Manager tocmai.ro.
Cumparatorul trebuie sa urmareasca pe site anunturile care au eticheta “Livrare gratuita si verificare colet”, pentru a beneficia de acest serviciu. Dupa ce a luat legatura cu vanzatorul, trebuie doar sa-i comunice acestuia datele de livrare si numarul de telefon la care poate fi contactat de catre curier.

“Cumparatorii pot deschide coletul si verifica produsele, urmand sa plateasca doar daca totul este in ordine. Prin acest serviciu ne-am propus sa facilitam tranzactiile pe site si sa facem lucrurile mai simple atat pentru vanzatori, cat si pentru cumparatori. In plus, ne dorim sa incurajam utilizatorii sa foloseasca intotdeauna servicii sigure de expeditie si primire pentru produsele lor.”, a adaugat Andreea Trif, Project Manager tocmai.ro.

Transportul este gratuit pentru coletele cu o greutate mai mica sau egala cu 10 kg, in localitatile standard FAN Courier, in limita a 5 colete lunar, pentru fiecare utilizator. Pentru celelalte zone, pretul este calculat in functie de greutatea coletului si destinatie.
Mai multe detalii despre serviciul “Livrare gratuita si verificare colet” pot fi gasite pe site-ul tocmai.ro.

 

 


tocmai.ro livrare gratuita verificare colet
 


« Articol precedent: AFI Palace Cotroceni a lansat noul magazin "Povesti cu condimente" Articol urmator: Invitatie la Balul Interbelic! »