PressCenter Top 6 spatii de birouri by Galeriile Noblesse si Studio Insign

Mediul business devine din ce in ce mai complex si solicitant, cerand tot mai multa atentie si timp din partea omului de afaceri care se simte captiv in propriul sau birou. Insa, decorarea cu pricepere si bun gust a spatiului de munca poate suprima povara orelor petrecute peste program. De la combinatii indraznete de unghiuri si culori, pana la simplitatea liniilor drepte, dar expresive, alegerea designului interior potrivit trebuie sa fie in precisa corelatie cu personalitatea beneficiarului si cu impresia pe care acesta doreste sa o reflecte in ochii clientilor.

Designerii Studio Insign in colaborare cu Galeriile Noblesse tin cont atat de aspect, cat si de utilitate in construirea unui mediu propice lucrului, devenit acum placere si nu chin.

“Pentru cei mai ocupati dintre noi, biroul devine o a doua casa. Tocmai de aceea, designerii Studio Insign si Galeriile Noblesse au incercat sa imprime pe fonduri dure si riguroase, tipic office, nuantele intime ale confortului, imbinand culori, forme si texturi in asa maniera incat sa reflecte perfect personalitatea clientului, dar si tipul businessului. Prin aceasta, Galeriile Noblesse si-au indeplinit scopul declarat, acela de a creea ambianta desavarsita pentru orice beneficiar”, sustine Loredana Preda, General Manager al Galeriile Noblesse.

Spatios si organizat, Biroul British este numai bun pentru sedinte sau conferinte, datorita dotarilor si structurii mobilierului. Atat biroul, cat si sala de conferinte acorda un aer de sobrietate englezeasca incaperii, regasit in detaliile scaunelor tapitate cu piele de culoare verde imperial si a pieselor cladite din lemn masiv de nuc. Din proiectarea elementelor de mobila pe un fond bland, crem, ia nastere un ambient cald si destins, gandit de catre designerii Studio Insign by Galeriile Noblesse, numai bun pentru desfasurarea activitatilor de business.

Fuziunea dintre gama de culori pale si masivitatea lemnului inchis da nastere unui spatiu primitor, desi construit pentru lucru: Biroul Conac de Suflet, realizat de Galeriile Noblesse si Studio Insign. Priceperea in alegerea nuantelor si formelor croite pe sablonul personalitatii beneficiarului nu mai este de mult un secret pentru specialistii Studio Insign, care ridica designul interior la nivel de arta.

Birourile managerilale are reprezentantiei Urgent Curier sunt deosebite prin elementele de mobilier executate atent si potrivite pe fundaluri clasice, uni, de unde paradoxul placut al unui mediu confortabil si intim, dar totodata eficient de lucru. Designerii Studio Insign by Galeriile Noblesse si-au dovedit competentele si profesionalismul in amenajarea birourilor celor doi proprietari si al biroului secretarei in care domina lumina calda a candelabrelor ce confera viata formelor lemnoase.

Culorile din identitatea brandului, alb, albastru si rosu, reprezinta laitmotivul salii de sedinte Urgent Curier mobilata modern, principala trasatura a acesteia fiind functionalitatea. Prin alegerea unor scaune confortabile, a meselor contemporane si a designului general energic, tineresc, spatiul este optimizat si pregatit pentru a fi folosit in ore lungi de conferinte.
Maiestria clasica a marmurei intampina clientii la intratea in receptia noului sediu de birouri MB Telecom finalizat in octombrie 2012. Armonia dintre boiseria, canapelele si scaunele de piele reflecta entuziasmul clasic inspirat din tematica scaunelor si canapelelor Chesterfield. Produsele au fost alese de la Galeriile Noblesse, aceasta fiind garantia calitatii si durabilitatii produselor utilizate in amenajare.

Coloanele din marmura reflectate in tavanul din oglinzi creeaza un placut efect vizual in receptia Centrului European de Cercetare, Da Vinci Building. Dincolo de un proiect de design, interiorul receptiei dezvaluie istoria evolutiei si progresului, stiintei si inventivitatii prin simboluri si elemente care transmit un mesaj puternic despre Omul si Ecosistemul in care acesta traieste. Intr-o mare de non-culori si culori reci isi fac loc canapelele turcoaz care atrag atentia nu numai prin culoare in sine, ci si prin materialul de natura avangardist. Receptia moderna a acestui sediu de birouri a fost finalizata in luna noiembrie a anului 2012 si poarta semnaturi celebre precum Patricia Urquiola sau Ron Arad.

Biroul Business Women este caracterizat de stilul preponderent clasic al finisajului lucios de nuc care serveste drept cadru pentru ferestre de sticla sau tapiterii delicate. Un birou elegant, luminos, prin de prestanta si amenajat cu stil de specialistii in design interior Sudio Insign by Galeriile Noblesse, potrivit atat pentru a savura cafeaua dinainte de sedinta, cat si pentru orele lungi de munca. Detaliile ornamentale prefac piesele de mobilier din colectia Culinarium in opere unice care fac tranzitia de la stilul impunator si sobru al unui birou de afaceri, la mediul primitor, caracteristic personalitatii beneficiarei. Conceperea de spatii secrete si atribuirea de finctionalitate in fiecare coltisor, transforma biroul intr-o incapere in care placerea de a lucra se imbina cu cea de a te afla intr-un spatiu decorat armonios, potrivit chiar si pentru cei mai pretentiosi clienti.

Invitam pe toti cei care apreciaza, dau valoare si sustin bunul gust sa viziteze site-ul www.galeriilenoblesse.ro sau showroom-urile din Bucuresti si Bacau, unde pot vedea piesele de mobilier si accesoriile pentru biroul de mult visat!

Cristiana Bobaru/PR Account Manager,cristiana.bobaru@creativeideas.ro, 0756 010 871

 

 


fashion beauty fashion and beauty Galeriile Noblesse Studio Insign
 


« Articol precedent: GUINNESS PREGATESTE IN MARTIE PETRECERILE DE ST PATRICK’S DAY Articol urmator: Rasfata-ti simturile si sarbatoreste iubirea cu cosmetice bio de la Weleda! »