PressCenter Traditie si exclusivism

Beautik Haute Parfumerie a lansat in luna aprilie, in exclusivitate in Romania „La Collection Privée de Molinard”. In ambianta rafinata a noului concept store din Baneasa Shopping City aromele luxuriante ale noilor parfumuri semnate de Casa Molinard au creat o atmosfera magica.

Cu o pasiune imensa pentru esente rare si ingrediente pretioase, casa Molinard creeaza de sute de ani parfumuri ca o expresie a placerii, culturii si aromelor rare. Invitatul special al acestei seri, Presedintele Casei Jean-Pierre Lerouge-Benard, ne-a introdus in atmosfera magnetizanta a celor 5 parfumuri dedicate luxului si senzualitatii.

Noua colectie Molinard – Rose Émois, Ambré Lumierè, Cher Wood, Secret Sucré, Acqua Lotus - imbina feminitatea cu masculinitatea, fiind conceputa cu sensibilitate, imbinand atingeri memorabile, pentru a crea parfumuri „signature” care sa reziste trecerii timpului. Aromele contemporane se imbina cu traditia Molinard pentru a dezvalui un caracter misterior, rafinat si senzual.
La Collection Privée de Molinard esre disponibila in exclusivitate in Romania in Beautik Haute Parfumerie.

 

 


traditie exclusivism Beautik Haute Parfumeri Molinard concept store parfumuri
 


« Articol precedent: Start pentru seminarul „Calatoria” Articol urmator: Buzele vetelor de la Hollywood iubesc noua generatie de acid hialuronic »