PressCenter Trenduri Londa Professional 2013

Moda de zi cu zi inspira trendurile Londa Professional pentru 2013. Normalitatea si look-urile de strada sunt elementele cheie care aduc in lumina reflectoarelor doua colectii originale adresate vietii cotidiene.

Tokio Jade este o oglindire a Orientului si a formelor sale. Culorile si stilurile acestei colectii sunt inspirate din forma evantaielor traditionale, de portelanurile japoneze si de precizia arhitecturii Asiei moderne. Nuantele vedeta ale acestui trend sunt blondul si tonurile pastel, cu straturi ascunse si definite. Accentele de verde jad, texturile creponate si bretonul drept sunt cele mai frecvente tendinte expuse in styling-ul cu inspiratie asiatica.

Moscow Treasure vorbeste despre opulenta ruseasca. Este un trend plin de culoare si de expresivitate. Coafurile reflecta forma Kremlinului si a papusilor Matrioska de odinioara. Acestea se combina cu undercut-uri si nuante puternice de auriu, cupru intens si cu nuante bogate de rosu. Volumul si textura dau glas acestui trend. Buclele si impletiturile contureaza perfect un look incredibil de frumos.

Expresivitate. Eleganta. Lejeritate. Trei cuvinte cheie pentru doua trenduri inspirate din modelele luxoase, texturile si paletele de culoare a doua culturi diferite.

 

 


trenduri par moda londa professional
 


« Articol precedent: Weekend-ul Portilor Deschise la Honda Carpati Motor Articol urmator: Coafuri cu personalitate »