PressCenter Viet Dang Unul dintre cei mai apreciati dansatori din L.A. vine in premiera in Romania

Moty Dance Studio il aduce pentru prima data in Romania pe dansatorul celor mai titrati artisti internationali. Viet Dang, coregraf la Hollywood Dance School va sustine joi, 5 decembrie, in premiera in Romania un workshop de dans.

Dansatorul unor artisti precum, Beyonce, Kesha, Rihanna, Nelly Furtado, Christina Aguilera a inclus in cadrul turneului sau Europen si Romania pentru a sustine un workshop de dans cu aer occidental la Moty Dance Studio. Artistul isi doreste sa intre in contact cu dansatorii romani si sa le transmita o bucatica din cunostintele lui acumulate in anii de dans de pe scenele Hollywoodiene.

Viet Dang coregraf si dansator de hip hop, originar din Vietnam, si-a inceput cariera in Elvetia dupa care a ajuns sa fie recunoscut in toata Europa, iar mai tarziu chiar in America si Japonia. in momentul de fata, Viet sustine master class-uri saptamanale la cea mai recunoscuta scoala de dans la nivel mondial, International Dance Academy Hollywood.

Daca esti iubitor al dansului, nu pierde ocazia de a participa la acest workshop exclusiv !

www.dansatori.ro

 

 


dansatori Moty Dance Studio Viet Dang coregraf fashionandbeauty
 


« Articol precedent: Burberry e brand-ul anului la Gala British Fashion Awards 2013! Articol urmator: Povestea de Craciun incepe la Marche de Noel – Targul cadourilor de designer »