PressCenter initiativa Asociatia Zambetul Ingerilor Vedetele au sustinut initiativa Asociatiei Zambetul ingerilor - Implica-te prin informare. Ia atitudine!

Duminica, 2 februarie, ora 14, la Gara de Nord, Asociatia Zambetul Ingerilor, a sprijinit din nou pe cei care nu au o locuinta, ci traiesc pe strazi indiferent ca este vara sau iarna. Pentru oamenii strazi. Vedetele au venit sa sustina acesta campanie si sa transmita mai departe mesajul Asociatiei Zambetul Ingerilor: “Implica-te prin informare. Ia atitudine!”

Asociatia ii ajuta zi de zi, impartind mancare calda in fiecare noapte in zona Garii de Nord. Vedetele au raspuns apelului Irinei Mohora si fost voluntari ai Asociatiei Zambetul Ingerilor: Raluca Lazarut, Cristina Herea, Florin Chilian, Alexandra Ungureanu, Bianca Ionita, Nicolae Voiculet, Andrei Nourescu.

Chef Jakob Hausmann de la restaurantul Mica Elvetie a gatit timp de 6 ore in parcul din fata Garii de Nord pentru cei mai putin norocosi. S-au impartit peste 200 de pachete de mancare.

Ieri s-a desfasurat o actiune umanitara pentru oamenii strazii, actiune ce vine in completarea campaniei de prevenire a cersetoriei pe care Asociatia a initiat-o alaturi de partenerii sai. Nu se ofera bani cersetorilor pentru a nu incuraja acest fenomen, ci Asociatia Zambetul Ingerilor ii ajuta oferindu-le mancare. Din pacate cesetoria a devenit o afacere profitabila iar membrii asociatiei vor sa atraga atentia oamenilor, a societatii sa ia atitudine. Exista o adevarata mafie a cersetoriei care ii obliga si exploateaza pe batranii sau copilasi pe care ii vedem la colt de strada sa cerseasca. Pe ei ii imbogatim!

Campania socio-umanitara doreste informarea si responsabilizarea publicului cu privire la stilul de viata al persoanelor care traiesc pe strada, dar si hranirea cersetorilor astfel eliminandu-se pretextul pentru care majoritatea recurg la cersetorie: nevoia de hrana.

 

 


vedetele asociatia zambetul ingerilor cersetori mancare ia atitudine fashion and beauty
 


« Articol precedent: Smoothen Mask o solutie pentru parul rebel? Articol urmator: Balsam pentru varfuri »