PressCenter Vedetele s-au bucurat de ambianta retro-chic si deserturile irezistibile la evenimentul de inaugurare Casa Victoria Floreasca

Joi, 8 octombrie, a avut loc deschiderea oficiala a noii locatii parte din lantul de Cofetarii Victoria: Casa Victoria Floreasca, un loc cochet care impresioneaza prin ambianta retro-chic, dar si prin gustul delicios al produselor de cofetarie, patiserie si gelaterie “ca la mama acasa”.

Printre vedetele care sau participat la eveniment se numara: Irina Mohora, Cristina Herea, Eli Roman, Tily Niculae si Livia Dila, cele din urma insotite si de fetitele lor. Si pentru ca dulciurile nu sunt doar preferatele doamnelor, Andrei Nourescu si Cosmin Stan s-au alaturat si ei, alaturi de multi alti jurnalisti, bloggeri si iubitori de deserturi.

Atractiile serii, pe langa prajiturile delicioase, au fost cartolinele cu mesaje colorate si jucause despre cat de mult iubim deserturile, dar si masina de epoca, prin care atmosfera retro-chic a fost intregita.

 

 


Casa Victoria Cofetaria Victoria Casa Victoria Floreasca cofetarie prajituri dulciuri Floreasca retro-chic Cristina Herea Eli Roman Tily Niculae Livia Dila Andrei Nourescu Cosmin Stan
 


« Articol precedent: Asociatia Touched Romania celebreaza 10 ani de activitate in sprijinul mamelor aflate in dificultate Articol urmator: Activia te provoaca: adauga stare de bine in co?ul tau de cumparaturi! »