PressCenter Volum de senzatie Volum de senzatie

Daca iti e dor de Brigitte Bardot, atunci uite cum poti face sa ai coama ca a ei. Mizezi pe un sampon bun, dedicat volumului. Impressive Volume de la Londa Professional.
Ingredientele sale cheie sunt lamaita si bambusul. Iar rolul lor este sa ii redea forta parului tau. Precum si sa creeze structura si volum.
“Cel mai important lucru pe care trebuie sa-l stie clientul este spalatul corect al parului. Samponul trebuie ales in functie de tipul scalpului, al texturii si structurii firului de par” spune Dudu Cumpat, stilist Londa Professional. “ Din pacate nu foarte multa lume stie ca parul trebuie spalat imediat ce se ingrasa. Sau ca trebuie aplicate cel putin 2 samponari. Niciodata nu trebuie sa ne spalam pe par seara. Si sa ne culcam cu parul ud. Deoarece styling-ul de a doua zi va fi aproape imposibil” adauga stilistul Londa.
Bucura-te de un par cu volum impresionant. Bucura-te de samponul Impressive Volume si de sfaturile stilistilor Londa Professional. Le gasesti in saloanele professionale de coafura.
Pret: 29,02 lei

 

 


fashion beauty fashion and beauty par volum sampon londa professional
 


« Articol precedent: Un nou avantaj in jocul seductiei, de la AXE Articol urmator: Promotie pentru bebelusii inotatori »