PressCenter WHAT WOMEN WANT? sau Ce vor femeile? WHAT WOMEN WANT? sau Ce vor femeile?
O intrebare la care multi aspira sa dea raspunsul, fiindca daca stii asta, ai cheia deschiderii mintii si sufletului femeilor, care asteapta sa fie descoperit. Chiar celebrul Mel Gibson a incercat in filmul eponim sa dea raspunsul, experimentand epilarea cu ceara, incaltarea dresului fin de lycra sau pictarea unghiilor cu oja. In final, efortul i-a fost rasplatit, afland direct din mintea acestora adevarul care il interesa!

La aceeasi intrebare s-a raspuns sambata, 7 mai 2011, la workshop-ul Teosyal din cadrul Congresului National de Medicina Anti-Aging de la Poiana Brasov. Femeile vor sa fie frumoase cat mai multa vreme, sa nu imbatraneasca, dar vor toate acestea FARA SA LE DOARA!
Nu trebuie sa suferi pentru a fi frumoasa!

Acest lucru s-a demonstrat in cadrul workshop-ului de lansare nationala a PureSense, acidul hialurnic cu lidocaina (anestezic local) de la Teosyal, prin participarea
extraordinara a doi dintre cei mai cunoscuti medici care realizeaza proceduri estetice, Prof. Dr. Ioan Nedelcu si Dr. Constantin Stan.
PureSense a fost injectat in pometi - realizandu-se liftingul malar - in santul nazo-genian (cel dintre nas si gura), in varful nasului pentru rinoplastie nechirurgicala iar rezultatul a fost intinerirea aspectului intregii fete in 20 minute fara durere si fara a ramane nicio urma a injectarii datorita gamei de cosmeceutice care reduce inflamatia si camufleaza.

Cei doi reputati medici au oferit in permanenta medicilor prezenti explicatii referitoare la tehnica injectarii in diferite zone ale fetei pe masura ce aceste proceduri erau realizate.

Detalii despre modul de abordare al diferitelor zone ale fetei, despre conduita cu fiecare pacient in parte au fost date cu generozitate de catre Prof. Dr. Ioan Nedelcu, renumitul medic dermatolog si Dr. Constantin Stan, cunoscutul chirurg plastic si estetic, sub forma inedita a unui dialog profesional la cel mai inalt nivel, ce a adus informtatii deosebit de interesante si care a entuziasmat audienta.

Dr. Stan si-a exprimat admiratia pentru doamna Valerie Taupin, CEO al Laboratoarelor Teoxane, care a creat si alte doua marci cunoscute de acid hialuronic injectabil si care, femeie fiind, s-a gandit la ceea ce isi doresc femeile. Fara durere si fara semne!

De aceea Teosyal este singura marca de acid hialuronic ce ofera si cosmeceutice inalt concentrate in acid hialuronic, dar si pigmenti de acoperire sau arnica, ce sunt folosite de medici atat inainte de tratamentul injectabiil, cat si dupa.

Din aceasta luna PureSense este disponilbil si in Romania, prin singurul importator si reprezentant in Romania, See.Try.Buy. Company. Mai multe informatii despre Teosyal sunt disponibile din aceasta luna pe site-ul www.celmaipuracidhialuronic.ro, aici pot fi comandate si produsele cosmeceutice.

Informatii suplimentare despre gama PureSense de la Teosyal
PureSense de la Teosyal este singurul brand de acid hialuronic ce are si o gama de cosmectice dermatologice, cu acid hialuronic in nanosfere, concentratie de peste 10%, ce ajuta la prelungirea efectului sau mascheaza locul de injectare. Gama de produse destinate nevoilor speciale, in ordinea crescatoare a vascozitatii sunt: Meso, First Lines, Global Action, Touch-up, Deep Lines, Kiss, Ultra Deep si Ultimate. Mai multe informatii sunt disponibile pe site-ul www.celmaipuracidhialuronic.ro, de unde pot fi si comandate.

See.Try.Buy este singura firma din domeniul medicinii estetice din Romania pozitionata ca med-spa provider. Din portofoliul sau de produse fac parte si FRAXEL � celebrul laser pentru tratarea melasmei si a cictricilor acneice sau THERMAGE - radiofrecventa unipolara ce ridica pielea lasata in numai o sedinta si CANDELA care a lansat de curand cel mai bun laser de epilare definitiva. Importat de catre compania See.Try.Buy, brandul Teosyal este prezent la diferite congrese de talie nationala si internationala, fiind sponsor de platina in ultimii patru ani la World Antiage Congress, Monaco. Mai multe informatii puteti gasi pe site-ul: www.seetrybuy.ro, iar comenzile pot fi facute pe office@seetrybuy.ro sau la telefon 021/211.81.64, Bucuresti, 2, I.L.Caragiale 19.

« Articol precedent: Noua formula de lapte de continuare pentru sugari - Aptamil 3 Articol urmator: Ritualul Terake cu Aer si Lumina - Vitarium Spa »