PressCenter Xbody Studio by Alexandru Valah, un nou concept revolutionar in sport!

Promotorul X Body Studio este Alexandru Valah, antrenor de fitness, Master Trainer in cadrul Scolii de Fitness „Fitness Scandinavia” si master trainer EMS. Alexandru Valah promoveaza practicarea sportului prin imbinarea fitness-ului cu electrostimularea.

„Aparatul Xbody foloseste ultima tehnologie de electro stimulare cu ajutorul careia lucrezi 90% din masa musculara in numai 20 de minute, protejand inima si articulatiile. Nu mai ai nevoie de sute de kg ridicate pentru cresterea masei musculare sau de ore intregi petrecute pe banda pentru arderea a 500 de calorii. Contractia musculara pe care stimulul o genereaza asupra musculaturii este de 20 de ori mai puternica decat contractia naturala. Cu experienta acumulata de-alungul anilor, concep programe de antrenament in functie de nevoile fiecarui client si rezultatele nu intarzie sa apara”, a declarat Alexandru Valah.

La fiecare sedinta, antrenamentul in cadrul Xbody Studio by Alexandru Valah este coordonat de un antrenor specializat in EMS.

Protectia articulatiilor, recuperarea post operatorie, antrenarea aparatului cardio –vascular, reducerea tesutului adipos si cresterea masei musculare, disparitia celulitei foarte rapid, cresterea in forta si rezistenta la efort, sunt cateva dintre beneficiile antrementului de tip EMS.

Mai multe informatii gasiti pe www.xbodystudio.ro

fashion and beauty xbodystudio alex valah

« Articol precedent: REDENSITY EYES castiga trofeul pentru cel mai bun filler dermal la AMEC Paris 2014 Articol urmator: Descopera colectia pentru mirese 2015 Love Me Forever by BIEN SAVVY la Mariage Fest »