PressCenter www.zambet-sanatos.ro – o adresa pentru sanatatea si frumusetea zambetului www.zambet-sanatos.ro – o adresa pentru sanatatea si frumusetea zambetului

Centrul de Cercetare Blend-a-med si Oral-B lanseaza o platforma on-line pentru educatia in igiena orala

Este cunoscut faptul ca, pentru a ne pastra sanatatea dintilor si a gingiilor pentru tot restul vietii, igiena orala este esentiala si educatia pentru o igiena orala sanatoasa este foarte importanta. Din aceste motive, un loc in care sa avem mereu la dispozitie informatii despre cum sa ne ingrijim dantura, pentru un zambet sanatos si irezistibil, este foarte util

Centrul de Cercetare Blend-a-med si Oral-B si-a asumat misiunea sa contribuie, prin educatie si produsele puse la dispozitie, la formarea unei generatii viitoare ce poate zambi cu incredere, datorita dintilor sanatosi si frumosi. Ca o rezultanta a aceastei misiuni, Centrul de Cercetare Blend-a-med si Oral-B lanseaza www.zambet-sanatos.ro, o platforma de informare si educare on-line ce vine in sprijinul celor care au nevoie sa inteleaga mai multe despre ingrijirea orala. Noul site se adreseaza atat publicului larg, cat si profesionistilor in sanatate dentara si este un pas in plus facut in directia educarii pe termen lung pentru o igiena orala sanatoasa.

Alexandru Brezoescu_Director Executiv Uniunea Nationala a Asociatiilor Stomatologice
Prof.Dr.Angela Podariu-Catedra de Medicina dentara preventiva UMF Victor Babes Timisoara, Facultatea de Medicina Dentara
Dr. Ion Berciu- Secretar Colegiul Medicilor Dentisti din Bucuresti

Centrul de Cercetare Blend-a-med si Oral-B cumuleaza cercetari si studii aprofundate, realizate de specialistii Blend-a-med si Oral-B din cele 6 centre tehnice de sanatate orala P&G aflate in toata lumea. Specialistii din aceste centre urmaresc continua inovatie in materie de ingrijire orala si imbunatatirea calitatii produselor. www.zambet-sanatos.ro este instrumentul prin care Centrul de Cercetare Blend-a-med si Oral-B pune la dispozitia publicului larg si a profesionistilor in igiena orala informatii rezultate din procesul de cercetare si din interactiunea permanenta cu consumatorii si medicii dentisti.

Dincolo de expertiza internationala, www.zambet-sanatos.ro va beneficia si de experienta locala a unor profesionisti recunoscuti din domeniul in sanatatii dentare din Romania, cum ar fi reprezentanti ai UNAS (Uniunea Nationala a Asociatiilor Stomatologice) si SSER (Societatea de Stomatologie Estetica din Romania), cadre universitare din invatamantul de specialitate sau medici cu experienta in practica privata.

Centrul de Cercetare Blend-a-med si Oral-B, prin www.zambet-sanatos.ro, isi propune sa contribuie la educarea si informarea tuturor celor care isi doresc sa aiba un zambet frumos si sanatos.

www.zambet-sanatos.ro contine 5 sectiuni principale:

1. ENCICLOPEDIA SANATATII ORALEDiana Klusch Procter&Gamble

Aceasta prima sectiune este impartita in 6 subsectiuni care prezinta toti pasii spre o igiena orala corecta si raspunsuri la intrebari frecvente despre:

  • Igiena orala zilnica

  • Estetica unui zambet alb si stralucitor

  • Probleme de igiena orala

  • Ingrijirea orala la copii

  • Inovatii tehnologice pentru o mai buna sanatate orala

2. ZAMBETUL IN VIATA TA

Aceasta categorie, impartita in 3 subsectiuni, prezinta utilizatorului universul celor doua marci de ingrijire orala, Blend-a-med si Oral-B; totodata ofera acestuia posibilitatea de a posta articole, fotografii si de a interactiona cu alti utilizatori.


3. PRODUSE DE INGRIJIRE ORALA

Acest camp ofera vizitatorilor informatii despre produse, noutati din lumea stomatologica dar si oferte speciale de pret ale produselor de ingrijire orala, Blend-a-med Oral-B.

Ramona Brad Procter&Gamble
Conf.Dr. Constantin Varlan- Presedinte Societatea de Stomatologie Estetica din Romania
4. CENTRUL DE CERCETARE

Utilizatorul este invitat sa faca o vizita virtuala a Centrului de Cercetare, insotit de un expert dinamic, sa vizioneze o prezentare animata a institutului sau sa extraga informatii despre Centrul de Cercetare Blend-a-med si Oral-B.

5. PENTRU PROFESIONISTI

Prin acest serviciu, utilizatorii care isi doresc sa devina membri ai Clubului de Sanatate vor avea acces la informatii in exclusivitate, cum ar fi studii clinice de specialitate sau vor avea optiunea de a primi newslettere personalizate.


Pentru informatii suplimentare:

Procter&Gamble

Wunderman/Partnership

Diana Klusch

Carla Teaha

Tel: +4021 301 12 43

Tel: 0726.770.606

E-mail: kusch.dp@pg.com

E-mail: carla.teaha@yr.com

 

 


zambet-sanatos.ro zambet sanatos Centrul de Cercetare Blend-a-med Oral-B pasta de dinti on-line igiena orala igiena oral orala Uniunea Nationala a Asociatiilor Stomatologice UNAS SSER Societatea de Stomatologie Estetica din Romania cadre un
 


« Articol precedent: The launch of Musc Nomade Articol urmator: M&M Retail deschide magazinele Cacharel si Zen Diamond »