PressCenter Ziua Animalelor - The Light Cinema Ziua Internationala a Animalelor a fost sarbatorita de Fundatia Speranta si The Light Cinema

Pe 4 octombrie Fundatia Speranta si The Light Cinema au sarbatorit Ziua Internationala a Animalelor printr-un eveniment de strangere de fonduri pentru animalele aflate in adapostul Fundatiei Speranta.

Cu ocazia Zilei Internationale a Animalelor iubitorii de animale au putut viziona filmul “Elysium” la The Light Cinema si au putut ajuta animalele aflate in grija Fundatiei Speranta donand 55 RON.

In urma evenimentului au fost stransi 7000 de RON proveniti din vanzarea de bilete si donatii la fata locului.

In 5 octombrie sarbatoarea a continuat pentru cei mici. Astfel toti copiii au putut dona obiecte, mancare, jucarii pentru animale care au ajuns la adapostul Fundatiei Speranta.
In contul donatiei facute cei mici au putut viziona filmul Strumpfii2 - 3D.

Evenimentul de sambata a strans hrana si obiecte necesare animalelor ce se afla in adapostul Fundatia Speranta, acestea ajungand deja la destinatie.

Toate donatiile stranse vor ajuta la ingrijirea si intretinerea cainilor salvati de VIER PFOTEN de pe strazi si cazati pana la adoptie in adapostul Speranta.
In continuare in incinta The Light Cinema puteti face donatii in casutele special amenajate. De asemenea se pot face donatii si online pe: http://www.caini-fundatiasperanta.ro/doneaza.php

Multumim tuturor pentru participare, multumim partenerilor InterComFilm, Dona Nina si VIER PFOTEN Romania.

Evenimentele din 4 si 5 octombrie reprezinta doar inceputul unei campanii de responzabilizare si indemn spre adoptie a animalelor din adaposturi.

Fundatia Speranta si The Light Cinema va vor tine la curent cu urmatoarele evenimente sau activitati. Mai multe informatii se pot obtine de pe paginile de web ale cinematografului sau ale fundatiei.

 

 


Ziua Internationala a Animalelor The Light Cinema Fundatia Speranta donatie film adoptie animale donatii
 


« Articol precedent: Sensitive Tonic Articol urmator: GlykoLift de la Ivatherm sterge efectul timpului »