RedCarpet Gala Absolventilor UAD Fashion Design Promotia 2008 editia a XIV-a
Gala Absolventilor UAD Cluj si-a luat buletinul! A aprobat publicul, a confirmat presa, rezultatul a fost parafat cum scrie la carte. Si pentru ca totul a fost cum scrie la carte, Gala a avut si un moment Red Carpet, inscriindu-se asa cum trebuie in randul evenimentelor de mare clasa. Doua seri de moda, doua seri de petreceri, doua seri in care tinerii absolventi si-au dat examenul de intrare in lumea fashion. 24 de colectii pe seara, o armata de oameni in backstage, un public cu adevarat numeros si mai ales de calitate. Au fost vedete, au fost VIP-uri, au fost si gazde zambitoare care au primit lumea buna a Clujului, dar si invitatii speciali veniti din capitala si chiar de mai departe, din tari cu nume de vis pentru cei fashion addicted. Gala speciala de anul acesta a avut toate ingredientele necesare unui succes adevarat.
1. Doriana Comaniciu - marketing manager Polus Center Cluj - si Elena Basso Stanescu 2. Adriana Tudorache 3. Ioana si Radu Pulbere - profesori UAD 4. Dorel Gaina - profesor UAD 5. Liliana Morar profesor UAD 6. Ioan Sbarciu - presedinte UAD 7. Lucian Pop - designer 8. Monica Columbeanu 9. Radu Solovastru - rector UAD 10.Vasile Leordean fost proprietar Flacara si Falla Cluj 11.Victoria Pop - Mikotronic Showmaster Fotograf: Andrei Budescu
 

 

 


« Colectia precedenta: Red Carpet prezentare de moda Dorin Negrau Colectia urmatoare: Festivalul National de Muzica Usoara Mamaia 2008 »