RedCarpet Red Carpet Riviera 2009
Kinga Varga a lansat colectia primavara / vara 2009 la Centrul Cultural The Ark din Bucuresti. Intitulata Riviera 2009, aceasta este inspirata de Summer Ambientalia, seria petrecerilor exclusiviste marca Peroni Nastro Azzurro, care au reinviat la Mamaia experienta unei veri in stil italian, de la relaxarea la plaja si cina tipic mediteraneana, la croaziera cu yachtul Peroni. Prezentarea colectiei Riviera 2009 a pastrat nota neconventionala caracteristica evenimentelor Peroni Nastro Azzurro, dezvoltata atat in structura acesteia cat si in elementele de stil si design. De la primul pas facut in incinta centrului cultural The Ark, invitatii – reprezentantia ai industriei de beauty & fashion, vedete din show-biz si televiziune, prieteni ai creatoarei, au patruns intr-o alta lume, total diferita de cea exterioara: o zi insorita de vara, pe Riviera. Decorul minimalist, in alb, cu tuse de albastru, a recreat plaja, fiind punctat de elemente reprezentative pentru zilele de vacanta, dar si pentru petrecerile Summer Ambientalia, precum barca cu motor Peroni, castelul de nisip, sezlongurile si prosoapele de plaja, umbrela de soare. Peisajul a fost insufletit de manechinele imbracate in minunatele tinute create prentru sezonul de primavara / vara 2009, care, sub privirile admirative ale celor prezenti, au recreat momente caracteristice vacantei de vara: conversatiile lipsite de griji cu prietenele, lectura cartii sau revistei preferate, statul la soare. Sosirea furtunii, subliniata de accente muzicale, a reprezentat pretextul pentru punctul culminant al serii. Faleza pe care se plimbasera pana atunci manechinele, s-a transformat in podium de prezentare, pentru defilarea de final. Aparitia Kingai Varga, imbracata intr-o rochita albastra, creatie proprie, si cu o peruca neagra pe cap, a starnit ropote de apluze. Atmosfera de relaxare a fost intregita de gustarea Aperitivo Peroni, traditie autentic italiana cu radacini in anii 1700 care combina minuturi delicioase cu gustul reconfortant, fin, usor de savurat al berii autentic italiene. Printre invitati s-au numito:
1. Kinga Varga si Oana Ailenei - Brand Manager International Brands Peroni Nastro Azzurro si Pilsner 2. Cristi Pascu 3. Kinga Varga & Ion Stratila -director general Rifil 4. Mirela Vescan & Laurent Tourette 5. Kinga Varga, Roberto si Ybo Vass 6. Kinga Varga si Geanina Corondan 7. Gianina Corondan 8. Mihaela Glavan 9. Andreea Banica 10. Cristian Samfira 11. Sorin Danescu (Vita de Vie) 12. Dana Niculescu, Director exclusiv Lena Criveanu si Irina Dinu - senior PR Odyssey 13. Adriana Lonnasal (coordonator evenimente The Ark) si Adrian Nartea 14. Dana Argesan & Laurent Tourette 15. Kinga Varga, Daniela si Michael Kammrath 16. Oana Ailenei si Erika 17. Stefana si Cristian Samfira & Dan Andrei
 

 

 


« Colectia precedenta: Red Carpet: Lansarea primului magazin al Mihaelei Glavan Colectia urmatoare: Soirees de la Mode IV »