RedCarpet It Was All About Black
Dupa cum ne-a obisnui deja, Gaia Boutique Club a fost gazda unei petreceri inedite saptamana trecuta. Noul concept fashion-friendly a fost luat foarte in serios de mai marii clubului, asa ca, s-au aliat cu Ovidiu Buta pentru a crea o petrecere iesita din comun, cu o tema usor macabra, dar de mare succes: Funeral Chic Party. Ovidiu nu s-a aflat la prima experienta de acest gen, el organizand in urma cu cativa ani un Parastas, asa ca succesul era oarecum asigurat. Dress codul “all black” a fost un must, si singura colare admisa a fost rosul aprins pe buzele doamnelor si domnisoarelor. Bineinteles ca au existat si mici scapari, dar din fericire, in proportie de 95% toata lumea s-a aflat la o… “inmormantare”. Am vazut si persoane care nu au fost lasate sa intre din cauza ca nu erau “costumate” corespunzator, lucru care m-a bucurat foarte mult. Vezi zice probabil ca sunt rautacioasa, dar din pacate la noi, lumea nu stie ce e acela un dress code, si nici nu il respecta, pentru ca se gandesc “ei si? ce-o sa-mi faca?” iar aceasta disciplinare a invitatilor tine exact de organizatori. Pentru completarea tinutelor, la intrare doamnele au primit voalete negre very fashionable, iar domnii, panglici de doliu pe care au trebuit sa le poarte toata seara. De asemenea, clubul a fost decorat cu poze alb-negru, iar Dulapul Gaia de la intrare a fost atent completat cu tinute all black. Dupa cum era de asteptat, majoritatea celor prezenti aveau o legatura cu domeniul modei, de la designeri la fotografi, de la stilisti la fotomodele, redactori, sau make-up artisti, dar si alte vedete prezente in general la petreceri deosebite, sau clienti fideli ai clubului.
1. Irina Marinescu si Gipsy Bogdan 2. Andreea Raicu 3. Dana Argesan si Catalin Enache 4. Larisa Claru, Ovidiu Buta si Stephan Pelger 6. Adi Popescu (Gaia) si Laura Lazar 7. Maria Marinescu 8. Catinca Roman si Noemi Revnic 9. Stephan Pelger si Andreea Ardelean 10. Adi Popescu (Gaia) 12.Andreea Velentza, Andreea Ardelean si Ileana Badiu 13. Andreea Ardelean, Ileana Badiu, Fady Zaidan si Andreea Raicu 14. Mircea Criveanu 15. Noemi Revnic, Madalina Dorobantu si Catalin Enache 15. Irina Marinescu, Adi Popescu(Gaia) si Catrinel Chiriac 16. Mihai Ursa si Miruna Micsan 17.Larisa Claru si Dana Bejan 18. Monica Mezei si Marius Alexandru (Alex J. Marc) Sursa foto: Gaia Boutique Club
 

 

 


« Colectia precedenta: Prezentarea NO 11 - the Teacher by Adrian Oianu Colectia urmatoare: Indian Nights by Elena Perseil »