Termeni si conditii


fashionandbeauty.ro se vrea a fi o experienta distractiva si constructiva in acelasi timp pentru toate partile implicate, motiv pentru care mkco.ro a stabilit o serie de reguli care trebuie respectate de toti cei care devin membri fashionandbeauty.ro.

Din momentul in care va exprimati acordul pentru aceste reguli veti fi in exclusivitate raspunzatori pentru tot ceea ce intreprindeti in legatura cu fashionandbeauty.ro, pentru ca in calitate de membri veti beneficia de o serie de servicii pe care le vom prezenta mai pe larg in continuare. Daca alti membri ai F&B nu respecta regulile iar dumneavoastra aveti cunostinta de acest lucru, va rugam sa ne instiintati cat mai repede posibil pentru ca sa putem lua masurile care se impun.

Reguli privind accesul la fashionandbeauty.ro

1. Acordul dumneavoastra
Website-ul de moda si frumusete fashionandbeauty.ro va este oferit gratuit de catre mkco.ro, insa sub rezerva respectarii de catre dumneavoastra a regulilor mai sus amintite. Desi puteti avea acces la o mare parte din site prin simpla vizitare a acestuia, pentru a beneficia de serviciile adiacente oferite de fashionandbeauty.ro, cum ar fi posibilitatea de a posta un anunt la rubrica de "F&B Forum" trebuie sa va exprimati acordul pentru regulile stabilite de noi si sa va inscrieti ca membru al fashionandbeauty.ro.

Atentie: regulile pot suferi modificari pe parcurs. Cum ele vi se vor aplica in tot timpul cat aveti acces la fashionandbeauty.ro, asigurati-va ca sunteti la curent cu acestea si cu eventualele lor modificari. Regulile pot fi accesate oricand de pe site.

Daca nu sunteti de acord cu modificarile intervenite si, in consecinta, nu mai doriti sa fiti membri, atunci va rugam sa ne transmiteti aceasta optiune a dumneavoastra cat mai repede posibil printr-un e-mail. Daca veti continua sa accesati fashionandbeauty.ro si dupa ce au survenit modificari ale regulilor, vom considera ca le acceptati in mod implicit.

De asemenea, mkco.ro isi rezerva dreptul de a stabili si o serie de "reguli adiacente", care vor fi de asemenea disponibile pe site si care vor fi considerate parte integranta a regulilor de baza.

mkco.ro nu este tinut sa raspunda fata de dumneavoastra pentru nici o incalcare a regulilor de catre mambri. Deci, fiecare este raspunzator pentru fapta proprie si pentru consecintele acesteia.

2. Inregistrarea ca membru
Pentru a deveni membru al fashionandbeauty.ro va trebui sa completati un formular.

mkco.ro isi rezerva dreptul de a va refuza calitatea de membru al fashionandbeauty.ro si de a va bloca accesul la contul de mail daca va descoperi ca ati furnizat informatii false sau tendentioase in timpul inregistrarii ca membru.

Va este interzis sa adoptati ca nume de membru un nume indecent sau inadecvat, oricare ar fi acesta. Este de preferat sa va orientati catre un nume creativ pentru a fi in ton cu spiritul fashionandbeauty.ro.

Daca cineva va folosi parola de acces (pe care ati stabilit-o in momentul inscrierii ca membru) fara sa fie autorizat de dumneavoastra in acest sens, va rugam sa notificati imediat acest lucru mkco.ro.

Confidentialitatea
Orice informatie oferita de dumneavoastra, detinuta de mkco.ro sau furnizata de un tert (inclusiv de partenerii mkco.ro) va beneficia de confidentialitate.

Important: mkco.ro va ofera pe fashionandbeauty.ro atat informatii create de echipa F&B cat si informatii furnizate de partenerii sai.

3. Durata aplicabilitatii regulilor
mkco.ro isi rezerva dreptul ca, din initiativa sa exclusiva, imediat si fara nici un fel de notificare anterioara:

i) sa anuleze sau sa inlocuiasca aceste reguli
ii) sa va interzica accesul la fashionandbeauty.ro si la serviciile adiacente sau sa va excluda din baza de date a membrilor, in cazul in care veti incalca oricare din regulile stabilite, pentru ca, asa cum se stipuleaza mai sus, odata devenit membru, ele vi se aplica pe toata durata de folosire a serviciilor aduse de fashionandbeauty.ro.

4. Modificari intervenite la site-ul fashionandbeauty.ro
mkco.ro poate modifica structura fashionandbeauty.ro sau poate suspenda functionarea acestuia, cu sau fara notificare prealabila in acest sens catre membrii sai sau catre alti vizitatori ai site-ului.

5. Continutul mesajelor
Atentie: sunteti in exclusivitate responsabili pentru continutul mesajelor dumneavoastra si veti suporta solidar consecintele acestora. mkco.ro isi rezerva dreptul de a va declina calitatea de membru, din initiativa sa exclusiva, daca gaseste evident ca ati incalcat oricare din urmatoarele recomandari:

- fashionandbeauty.ro este un website de moda si frumusetesi a fost conceput in sensul intrebuintarii stricte in interes personal; orice intrebuintare a acestuia in scopuri comerciale este strict interzisa, cu exceptia situatiilor in care aveti acordul scris, dat al prealabil, al mkco.ro.

- este interzisa folosirea informatiilor oferite de ceilalti membri pentru a obtine foloase materiale sau in scop comercial.

-este interzisa proferarea de mesaje calomnioase, de amenintare, vulgare, obscene, antisemite, cu tenta sexuala, rau intentionate, inexacte, sau care contravin, in orice fel, legii, atat le rubrica "F&B Forum", cat si in orice alt loc pe site.

-in cazul in care veti incuraja, in orice fel, prin intermediul fashionandbeauty.ro, comportamente vizate de legea penala sau care pot antrena raspunderea civila delictuala, sau in cazul in care veti savarsi dumneavoastra insiva asemenea fapte, precum si in cazul in care veti incalca in orice alt fel legile in vigoare, mkco.ro isi rezerva dreptul de a lua masurile pe care le considera de cuviinta, inclusiv de a colabora cu autoritatile pentru cercetarea faptelor dumneavoastra.

-este interzisa folosirea de materiale ilegale (fie ca este vorba de text, de imagine, de grafica, de sunet, etc) precum si participarea la discutii care tradeaza intentia de a comite orice fel de activitate ilegala.

-materialele folosite de dumneavoastra trebuie sa respecte Legea nr.8 / 1996 privind Drepturile de autor si drepturile conexe si Legea nr. 84/1998 privind Marcile si indicatiile geografice.

-este interzis sa va substituiti unei alte persoane sau institutii (incluzand aici si pe angajatii sau reprezentantii mkco.ro sau pe colaboratorii acesteia).

Atentie: cum mkco.ro va ofera informatii care sunt protejate de Legea dreptului de autor si de Legea privind marcile si indicatiile geografice, va este interzisa: copierea, reproducerea, retransmiterea, distribuirea, publicarea, exploatarea in interes comercial sau transmiterea in orice alt fel acestora fara acordul prealabail al mkco.ro si al partenerilor acestui proiect.

5. mkco.ro nu garanteaza:
a) ca va putea raspunde prompt la cererile adresate de dumneavoastra sau ca va va putea asigura o utilizare neintrerupta, prompta, sigura sau fara erori a fashionandbeauty.ro; de asemenea, mkco.ro nu va poate oferi garantii pentru rezultatele pe care le puteti obtine accesand fashionandbeauty.ro; nu suntem responsabili pentru eventualele pagube, directe sau incidentale, pe care le-ati putea avea din cauza nefunctionarii temporare sau functionarii defectuoase a fashionandbeauty.ro.
b) veti fi de acord ca pentru folosirea inadecvata sau ilegala a informatiilor obtinute prin intermediul fashionandbeauty.ro sunteti responsabil in exclusivitate.
c) veti fi de acord ca mkco.ro nu va poate garanta ca informatiile continute de fashionandbeauty.ro sau furnizate in legatura cu aceasta sunt pe deplin exacte sau complete; mkco.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru rezultatele pe care le veti obtine dumneavoastra folosind aceste informatii; in cazul in care aveti probleme medicale, legale, profesionale, etc., mkco.ro nu va poate oferi decat informatii strict orientative sau lamuritoare dar nu va poate asigura si consultanta de specialitate.
d) intelegeti ca mkco.ro nu isi poate asuma responsabilitatea pentru daunele sau neplacerile pe care le puteti suferi, direct sau indirect, intrand pe fashionandbeauty.ro; noi consideram ca accesarea fashionandbeauty.ro sau folosirea informatiilor continute de acesta este, in mod exclusiv la latitudinea dumneavoastra.
e) mkco.ro va ofera, de asemenea, link-uri pentru alte site-uri; intelegeti ca mkco.ro nu poate fi responsabil pentru calitatea sau continutul acestora; accesarea sau nu a site-urilor in cauza este, de asemenea, la latitudinea dumneavoastra.
f) raspunderea juridica pentru continutul materialelor publicate pe fashionandbeauty.ro apartine autorilor.

6. Legea aplicabila
Legea aplicabila va fi legea romana, indiferent ca este vorba de legea penala sau de alta lege incidenta in problema respective.

7. Remedierea incalcarii conditiilor de fata de catre membrii fashionandbeauty.ro
Daca mkco.ro va considera ca ati incalcat vreuna din conditiile stabilite in legatura cu fashionandbeauty.ro, isi rezerva dreptul, asa cum am stabilit si mai sus:
i) sa va transmita un avertisment prin e-mail in legatura cu incalcarea conditiilor
ii) sa va stearga mesajele sau informatiile incorecte sau rauvoitoare de pe fashionandbeauty.ro
iii) sa va anuleze calitatea de membru al fashionandbeauty.ro
iv) sa faca plangere impotriva dumneavoastra la organele competente si/sau sa colaboreze cu acestea in cazul in care apar probleme care implica incalcarea vreunei legi.

fashionandbeauty.ro este marca inregistrata a mkco.ro.