THEITITEM SMS Audio BioSport SMS Audio BioSport

Produse de brandul american de casti si accesorii, SMS Audio LLC, ce apartine cantaretului Curtis “50 Cent” Jackson, SMS Audio BioSport sigur iti vor imbunatati experienta in miscare sau la sala de sport.

Castile SMS Audio BioSport, bazate pe tehnologia Intel, ofera o experienta unica in timpul antrenamentului fara a sacrifica in vreun fel calitatea audio. Castile integreaza senzori biometrici, care monitorizeaza bataile inimii in timpul exercitiilor, oferindu-i utilizatorului date despre progresul sau. Combina fitness-ul cu tehnologia: au la baza un senzor care masoara continuu bataile inimii in timpul exercitiilor, precum si in pauze, iar muzica elimina zgomotul din jurul utilizatorului.

SMS Audio nu necesita incarcare, primind alimentare prin audio jack. Castile sunt compatibile cu aplicatia populara de fitness RunKeeper, pentru monitorizarea ritmului cardiac, distantei si caloriilor arse. Noi capabilitati vor fi lansate in viitorul apropiat, printre acestea posibilitatea oferita utilizatorilor de a planifica programul de sport si de a monitoriza progresul.

SMS Audio BioSport pot fi achizitionate din magazine Media Galaxy

Pret: 699,9 de lei
 

 

casti SMS Audio BioSport BioSport casti fitness audio
 


« Produs precedent: Arabian Horse de Roberto Coin Produs urmator: Pantofii imprimati 3D »