VideoFashion Becoming All Hollow Becoming, cu Laura Cosoi by All Hollow

All Hollow a lansat filmul de scurt-metraj Becoming, inspirat de cover-story-ul editiei romanesti. Protagonista este Laura Cosoi, in ipostaza unei vrajitoare posedate. Becoming este un tribut adus filmului mut si o interpretare moderna a mitului Zburatorului.

Regizorul Vlad Fenesan, membru al echipei editoriale All Hollow, a castigat de curand premiul “Best Short Feature” in cadrul Los Angeles Indie Film Fest si New York Independent Film Festival cu scurt-metrajul “Detasamentul Orb” (2013). Echipa care a realizat conceptul filmului este formata din Vlad Fenesan (regizor), Ovidiu Buta (stilist), Alexandru Abagiu (make-up artist) si Sorin Stratulat (hairstylist), iar garderoba a fost compusa din piese Lena Criveanu si Mioara Fulga.

“Intentia a fost aceea de a crea un fashion movie folosind instrumentele caracteristice filmului mut. Am lucrat cu o echipa extraordinara, extrem de creativa - de la Ovidiu Buta la Alex Abagiu si Sorin Stratulat. Cu Laura [Cosoi] este a doua oara cand colaborez, este o actrita talentata si deschisa unor astfel de experimente artistice.”, declara Fenesan.

Becoming from Griffon and Swans on Vimeo.

 

 


 


« Video precedent: L’Invitation au Voyage by Louis Vuitton Video urmator: Rochie murata - imaculatura conserva »