VideoFashion Brad Pitt pentru Chanel No.5

Uitati de Audrey Tatou si Nicole Kidman! Chanel a anuntat noul cover girl boy pentru parfumul No.5, si am fost incantate de proaspata si "chipesa" alegere. Da, nimeni altul decat Brad Pitt este cap de afis pentru campanie- dar poate un barbat sa fie "the face" pentru cel mai faimos parfum din lume? Raspunsul este pe cale de a fi dezvaluit… Proiectul va fi lansat chiar pe 15 octombrie. "Pentru prima data, un barbat isi va spune punctul de vedere cu privire la cea mai feminina si legendara dintre arome."

Si cat de mult a costat toata aceasta afacere cu Brad? Potrivit Women’sWearDaily, surse din industrie estimeaza ca Chanel a cheltuit 4.3 milioane lire sterline pentru servicii A-list si peste 6 milioane de lire sterline pentru publicitatea din Statele Unite. Ooh la la! Aruncati o privire asupra istoriei minunatului parfum in videoclipul de mai jos si lasati-va fanteziile asupra domnului Pitt sa alerge libere

Brad Pitt - Chanel no.5

 

 


 


« Video precedent: Reality Show de designer - The Betsey and Lulu Show Video urmator: Fashionable Item - Pistoalele cu pasari cantatoare »