VideoFashion DIOR ADDICT DIOR ADDICT

"Vreau sa insist asupra cuvantului Fericire." - Christian Dior
Atunci cand a revolutionat eleganta, Christian Dior a reusit sa creeze mult mai mult decat o noua moda, el si-a dorit sa "faca femeile sa se simta nu doar mai frumoase, ci si mai fericite.” Proiectul sau era unul pe cat de simplu, pe atat de ambitios: sa sarbatoreasca tineretea si frumusetea, si sa readuca speranta in inimile tuturor dupa austeritatea anilor de razboi. Desingerul se considera un “negustor de fericire”, ceea ce a reusit sa insufle o noua energie in universul modei, prin crearea unui nou tip de silueta feminine, extrem de seducatoare.

Dior Addict a mostenit acest gust al fericirii si nonsalantei, "Dior Addict concentreaza toata energia si senzualitatea Dior. Totul pentru ca femeia Dior sa fie stralucitoare, fascinanta si seducatoare." recunoaste François Demachy, Creatoator de Parfum Dior

Dior Addict reprezinta o lectie de stil. "A avea stil inseamna a fi unic", spunea Christian Dior. Dior Addict iti prezinta un univers parfumat plin de rasete si priviri vesele; plin de ritm si culoare; capricios si obranzic.

Dinamica, eleganta si ingrijita, femeia Dior Addict isi plimba zgomotos tocurile pe piatra cubica. Este tanara si fabulous de frumoasa. O adevarata incantare pentru oricine ii iese in cale. Se misca, lasciv si senzual, printr-un décor care este la fel de seducator ca si ea: St Tropez.
Moda ii curge prin vene, stilul ei este unul fin, imaginea ei este fascinanta, atrage priviri admirative. Parfumul ei o caracterizeaza.

Dior Addict ii seamana- este la fel de irezistibil si seducator ca si ea. Nu ia nimic in serios, este schimbatoare, malitioasa si mereu in miscare. Indragostita de viata, dependenta de iubire, dependenta de Dior...


Dior Addict


Dior Addict este mai mult decat un parfum, este chiar identitatea ei, cea mai importanta lectie in scoala feminitatii. Oriental, fresh sau floral, ea se distreaza cu toate variantele Dior Addict. Este schimbatoare si incapatanata, plina de viata si originala. Este jucausa, uituca; susutine sus si tare ca nu ii pasa de nimic, apoi se razgandeste. Este libera sa faca exact ceea ce vrea!

Universul DIOR ADDICT e format din trei parfumuri cu semnaturi olfactive diferit, fiecare versiune reprezinta o fateta a personalitatii femeilor Dior Addict.

  • Dior Addict Eau Fraîche - Usor, indraznet, fresh si lemnos, parfumul are culoarea roz intens, luminos, pentru un cocktail stralucitor de arome.
  • Dior Addict Eau Sensuelle - Un parfum senzual si floral, armonios si luminos, intr-o nuanta mov delicata
  • Dior Addict Eau de Parfum - Oriental si modern, usor si plin de viata, este parfumul ce poarta albastrul intens al unei simfonii nocturne.


Muzica si dans. Libertate. Potiune magica, Dior Addict este un edavarat elixir al iubirii, care confera forta femeilor….

 

 


 


« Video precedent: Monica Barladeanu pentru Rafael & Sons Video urmator: Louis Vuitton Express »